Wind Masters Croatia 2023. - Novi Vinodolski


Britanski Nautical Channel, najprestižniji svjetski TV kanal za nautičare, ljubitelje putovanja i vodenih sportova 22. listopada počeo je emitirati TV serijal "Wind Masters Croatia 2023".
 
Uz Dubrovnik, Mljet , Korčulu, Hvar, Split, Makarsku, Vodice, Tribunj, Skradi, Ugljan, Pašman, Dugi otok, Vransko jezero, Senj, Lošinj, Cres, Opatiju, Rijeku, Liku, Pulu, Medulin, Istru i Novi Vinodolski zajedno s Rabom i Crikvenicom dobio je svoje mjesto u desetodijelnom serijalu.
 
Emisija o Novom Vinodolskom prikazati će se 3. prosinca u 21:00 sat, a u tekućem tjednu reprizirat će se u različitim terminima.
 
Nautical Channel dostupan je za više od 20 milijuna pretplatnika u 44 zemlje na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku na više od stotinu međunarodnih TV i satelitskih kanala, digitalnih zemaljskih, MMDS i kabelskih TV platforma.
 
Sve epizode dostupne su i na YouTube kanalu, a emisiju o Novom Vinodolskom možete pogledati i u nastavku.
 
Zahvaljujemo se svim sudionicima u projektu kojim smo još jednom predstavili naš Novi Vinodolski.
 
 

Questa pagina utilizza i cookie per fornire una migliore esperienza utente. Per continuare a utilizzare il sito, fai clic su "Sono d'accordo". Le impostazioni dei cookie possono essere configurate nel tuo web browser. Ulteriori informazioni potete trovare qui. Sono d'accordo