Online plaćanje turističke pristojbe za vlasnike ili korisnike plovila


Portal nautika.evisitor.hr nautičarima omogućava online plaćanje turističke pristojbe. Portal od 2021. godine predstavlja jedini način plaćanja turističke pristojbe u nautici.

Portal je dostupan na 11 jezika, a korisnika na jednostavan i pregledan način vodi kroz proces prijave i plaćanja turističke pristojbe. Podržava plaćanja putem svih najpoznatijih svjetskih kartičnih brandova, a nakon izvršenog plaćanja turističke pristojbe nautičar će dobiti potvrdu na svoju email adresu koju mora čuvati tijekom cijelog boravka na plovilu. Osim kartičnog plaćanja, omogućeno je i plaćanje bankovnom transakcijom.
 
Sukladno Zakonu o turističkoj pristojbi nautičari mogu platiti turističku pristojbu prema duljini plovila ili prema broju osoba, odnosno broju noćenja.
 

Osnovne informacije o plaćanju turističke pristojbe dostupne su na letku na kojem se mogu naći i kratke upute za korištenje portala te QR kod koji preusmjerava korisnika na stranicu aplikacije.
 
LETAK


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se