IZLAGANJE NA FEŠTI OD KILOMETRA I RUŽICI VINODOLA


U programu ljetnih događanja i ove godine su Fešta od kilometra koja će se održati u petak, 28. srpnja te Ružica Vinodola koja će se održati 17. – 19. kolovoza (za izlagače 18. i 19. kolovoza).  
 
Za navedena dva programa veoma su važni izlagači koji svake godine svojim sudjelovanjem na manifestaciji oplemene istu, a posjetiteljima daju mogućnost kupnje domaćih proizvoda, unikatnih rukotvorina i suvenira, ali i mnogih drugih sadržaja.  
 
Sukladno navedenom, za prijavu izlagača na Feštu od kilometra potrebno se javiti gđi. Danijeli Gašparac na mail: glamour.crikvenica@gmail.com ili broj telefona 091 500 3086, dok je za izlaganje na Ružici Vinodola potrebno prijavu podnijeti Gradu Novom Vinodolskom odnosno javiti se gđi. Nives Antić na e-mail nives.antic@novi-vinodolski.hr .  

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree