Casabianca - kazališna predstava


Datum održavanja: 02.10.2022.
Vrijeme: 19:30 sati
Mjesto: Dom kulture

 
Casabianca je kazališna predstava koju su napisali i izvode Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, dobro poznat voditeljski dvojac s malih ekrana i raznih pozornica. Riječ je o komediji na čakavskom dijalektu koja prikazuje smiješnu stranu života tipičnog primorskog bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas. Irena i Mario, odnosno Đurđa i Franko, upoznali su se u popularnoj trejsduji. Ona je bila mlada i poduzetna, a on neiskusan i nagovorljiv. Skupa su pogledali film „Casablanca" i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo, a onda je došao brak, pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali, ali ne bez problema. Jer, kako kaže Franko: „Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…..".
 
Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u TZG Novi Vinodolski i Matici umirovljenika Grada Novi Vinodolski po cijeni od 40, 00 kn. Na dan predstave cijena ulaznice je 50,00 kn.

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree