IZLAGANJE NA FEŠTI OD KILOMETRA I RUŽICI VINODOLA


U programu ljetnih događanja i ove godine su Fešta od kilometra koja će se održati u petak, 28. srpnja te Ružica Vinodola koja će se održati 17. – 19. kolovoza (za izlagače 18. i 19. kolovoza).  
 
Za navedena dva programa veoma su važni izlagači koji svake godine svojim sudjelovanjem na manifestaciji oplemene istu, a posjetiteljima daju mogućnost kupnje domaćih proizvoda, unikatnih rukotvorina i suvenira, ali i mnogih drugih sadržaja.  
 
Sukladno navedenom, za prijavu izlagača na Feštu od kilometra potrebno se javiti gđi. Danijeli Gašparac na mail: glamour.crikvenica@gmail.com ili broj telefona 091 500 3086, dok je za izlaganje na Ružici Vinodola potrebno prijavu podnijeti Gradu Novom Vinodolskom odnosno javiti se gđi. Nives Antić na e-mail nives.antic@novi-vinodolski.hr .  

Diese Webseite verwendet Cookies, um eine bessere Benutzererfahrung anzubieten. Für weitere Nutzung dieser Webseite klicken Sie bitte auf "Ich stimme zu". Cookies-Einstellungen können in Ihrem Webbrowser konfiguriert werden und für mehrere Informationen, klicken Sie hier. Ich stimme zu