PRVA NOVI TRAIL 2024. UTRKA


Novi Vinodolski je grad koji se diči svojom bogatom poviješću i kulturom, ali i prekrasnim zaleđem, uređenim biciklističkim staza te planinarskim i turističkim šetnicama koje su upravo u fazi označavanja i opremanja kako bi bile spremna dočekati nove posjetitelje.
 
Outdoor aktivnosti su sve traženije prilikom dolaska posjetitelja na destinaciju i njihovog aktivnog provođenja vremena, a posebno veseli i činjenica da su upravo one na jedan način važne za produživanje sezone s obzirom da se većina aktivnosti provodi tijekom proljeća i jeseni. Tako će ove godine i sportska manifestacija FIT4NOVI biti oplemenjena dodatnim aktivnostima u travnju i svibnju, a uvodi se i nova sportska aktivnost u dane proslave sv. Filipa i Jakova, a to je Novi trail 2024.
 
U suradnji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski i Run Croatia-e ove će godine po prvi puta biti održan Novi trail 2024. i to utrkama od 6 km i 10,5 km te dječjim utrkama. Utrke će se održati u subotu, 4. svibnja te obje kreću s Korza hrvatskih branitelja, dok će se dječje utrke i odvijati na Korzu hrvatskih branitelja u Novom Vinodolskom. Trkače ćemo na ovaj način upoznati i sa jednim dijelom zaleđa Novog Vinodolskog i pružiti im jedan sasvim drugi doživljaj Novoga te završiti ponovno na Korzu gdje će biti uručene nagrade najboljima uz ručak te će navečer biti organiziran i After run party za sve trkače, ali naravno i sve ljude željne dobre zabave i odlične hrane, jer će se u tom terminu održavati i prvi Altroke Food Festival!
 
Po prvi puta Novi će imati i food festival, točnije Altroke Food Festival koji će se održavati od 1. – 5. svibnja uz vrhunsku hranu i jako puno dobre zabave – stand up nastupa, glazbenih sastava, DJ-a.
 
Za sve one koji se odluče okušati u trail utrci, obavještavamo da su prijave za utrke otvorene na stranici Run Croatia: https://www.runcroatia.hr/utrke/novi-trail-2024 te da je za sve trkače pripremljen i popratni program partnera projekta te su osigurane bogate nagrade sponzora što se može vidjeti u raspisu odnosno prilikom prijave utrke. 
 
Neki od za sada poznatih partnera i sponzora ove utrke su: Grad Novi Vinodolski, Narodni muzej i galerija Novi Vinodolski, Marina Novi, Hotel Lišanj, Adria Mare Travel Agency, Vinska kuća Pavlomir, Tokić, PZ API Kvarner, Rhakia bar.
 
Nakon Uskršnjeg doručka koji će i ove godine biti održan, pozivamo Vas na prvi Altroke Food Festival i Novi trail 2024. uz koje možete provesti aktivan i sadržajan vikend u Novom Vinodolskom!
 
O svim detaljima ćemo i dalje izvještavati na službenoj web stranici Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski te na društvenim mreže TZ-a i Run Croatia službenim stranicama.

Tato webová stránka používá sušenky pro lepší uživatelský zážitek a funkčnost. Více informací