31. Susret puhačkih orkestara Hrvatske - Dom kulture

31. Susret puhačkih orkestara Hrvatske - Dom kulture

Grad Novi Vinodolski tradicionalno će ugostiti najuspješnije puhačke orkestre iz cijele Hrvatske koji će u okviru 31. Susreta hrvatskih puhačkih orkestara okupiti više od 500 glazbenika. 


Bogati koncertni program odvijat će se tijekom vikenda 10. i 11. lipnja u Domu kulture u Novom Vinodolskom, te je otvoren i besplatan za sve slušatelje i ljubitelje puhačke glazbe.


Osim nastupa u natjecateljskom dijelu programa orkestri će prenijeti dio atmosfere na publiku izvan Doma kulture revijalnim nastupima u subotu 10. lipnja u 16:00 i 19:00 h, te 11. lipnja od 10:00 h.


Posebnu atrakciju orkestri će pružiti stanovnicima Novog Vinodolskog u subotu u 16:00 sati kada će na Trgu Ivana Mažuranića zajednički nastupiti 500 glazbenika i time najaviti svečano otvaranje 31. Susreta hrvatskih puhačkih orkestara.


Više informacija o programu Susreta pronađite na stranicama www.hrsk.hr


Turistička zajednica grada NOVI VINODOLSKI koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se