VESEO I AKTIVAN VIKEND U NOVOM VINODOLSKOM


Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski je u suradnji s planinarskim društvom „Strilež" i Lovačkim društvom „Gradina" u subotu 22. listopada organizirala šetnju bogatim novljanskim zaleđem. U šetnji su sudjelovala 22 šetača koja su nakon pića dobrodošlice  krenula u pohod upoznavanja našeg zavičaja, točnije mjesta Krmpote. Vodičkinja ove ugodne šetnje bila je predsjednica planinarskog društva, gđa Tanja Malovoz koja je planinare upoznala sa posebnostima našeg zavičaja. Planinari su imali priliku razgledati Staklenu kapelicu kao i obnoviti svoju unutarnju energiju šetnjom kroz Nebeske labirinte. Tijekom pohoda vodičkinja ih je upoznala s plodovima na koje su nailazili putem, a posebno iznenađenje pripremili su im bračni par Draženka i Dario Blažević koji su ih ugostili  u svojoj vikendici. Umjesto predviđenih 2,5 sata šetnja se produžila na 4 sata. Ima li boljeg znaka da je šetnja uspješno prošla i da su sudionici uživali u čarima aktivnog života?
 
Aktivnosti u Novom Vinodolskom produžile su se i na nedjelju 23. listopada kada smo za naše najmlađe pripremili likovnu radionicu „Jesenske radosti". Radionicu je vodila animatorica Katarina Stojević. Naši najmlađi uživali su u izradi jesenskih vjenčića, gljiva od kartona, ali i crtanju i bojanju. Dječja radost se širila terasom Doma kulture, a tijekom radionice mogli su se zasladiti voćem i sokovima. Posebno veselje bilo je vidjeti kako s ponosom roditeljima pokazuju svoje radove te nose vlastite jesenje suvenire svojim domovima.  
 
Proteklim aktivnim vikendom ne prestaju listopadne aktivnosti u Novom Vinodolskom. Već ovu srijedu, 26. listopada u 17:00 sati sve iznajmljivače očekuje radionica na temu Kako poboljšati booking preko online kanala, a subotu 29. listopada začinit ćemo smijehom nastupom stand up komičara Vlatka Štampara. Za cjelokupan doživljaj jeseni pobrinuli su se i naši restorani sa svojom bogatom jesenskom gastro ponudom koja traje još svega nekoliko dana, do 30. listopada.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više