Testiranje na Covid-19 - Hoteli Lišanj i Wyndham grand


Za goste Crikveničko-vinodolske rivijere dogovorene su dodatne tri lokacije za testiranje na COVID – 19.

Testiranje je moguće u hotelu Ad Turres u Crikvenici (ulaz kod fitnessa), hotelu Katarina (donji ulaz) u Selcu i hotelu Lišanj i u Novom Vinodolskom. Testiranje će obavljati mobilni tim specijalne bolnice Medico.
Gost se za testiranje prijavljuje na recepciji svog smještajnog objekta putem prijavnice. Zatim recepcija dogovara termin s medicinskim timom i povratno obavještava gosta o ugovorenom vremenu i lokaciji testiranja. Recepcije smještajnih objekata prikupljaju podatke za goste kojima je potrebno testiranje i prosljeđuju ih glavnoj sestri specijalne bolnice Medico: irena.miholjevic@medico.hr

Gosti u privatnom smještaju prijavljuju se putem aplikacije https://app.medico.hr/ preko koje se također podmiruje i trošak testiranja.

Trošak testiranja snosi gost.
Za antigenski test potrebno se naručiti 24 sata ranije (prijava se mora poslati najkasnije do 12 sati, kako bi se moglo organizirati testiranje za idući dan) i cijena je 100,00 HRK.
Za PCR test potrebno se naručiti 48 sati ranije i cijena je 550,00 HRK.
 
 
Fiksni termini testiranja (bez najave):
 
 
Hotel Lišanj (Novi Vinodolski)- srijeda, petak i subota od 08:00 do 9:00 sati
 
Hotel Katarina (Selce) - srijeda, petak i subota od 10:00 do 11:00 sati
 
Hotel Ad Turres (Crikvenica) - srijeda, petak i subota od 11:30 do 13:00 sati
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se