Snovi Vinodolski


Datum događanja: 31.07.2023.

Mjesto: Novi Vinodolski - Pod barana
 
Kvarner je jedna od najljepših regija. Ne čudi da velik broj stranih i domaćih turista odmor voli provoditi u zeleno-plavoj županiji, a jedan od gradića koji šarmom, ljepotom i sadržajima itekako privlači pažnju je Novi Vinodolski.
 
Nakon još jednog uspješnog izdanja Fešte od kilometra, u Novom Vinodolskom već se sprema nova manifestacija!
 
Naime, u ponedjeljak, 31. 7., s početkom u 20 sati, na Obali kneza Branimira (Pod barana) održat će se prvo izdanje manifestacije Snovi Vinodolski.
 
Svi su dobrodošli uživati u programu, a posjetitelje očekuje modna revija hrvatskih dizajnera odjeće i modna revija nakita te dodataka za kosu brenda Infinity Design. Posjetitelji će imati prilike vidjeti kreacije brendova Krie by Kristina Burja, Miau Couture, Peperoncina Design i Stehlik by Anja Stehlik. Reviju će upotpuniti modni detalji ZTC trgovina i torbe Boom Design.
 
Specifičnost je što reviju nose  i stvarne žene koje su se same odazvale pozivu da se okušaju na crvenom tepihu i uživaju u novom iskustvu. Neke od njih su iz Novog Vinodolskog, a neke ljeto provode u  Novom i jedva čekaju vratiti se u svakodnevicu s novim iskustvom! Revija će proći u pravom ljetnom ozračju, a slijedi plesna radionica s popularnim Eliom Bašanom!
 
Kako bi svi zaplesali u ljetnom ritmu i kako bi uživali, pobrinut će se dodatni sadržaji. Prekrasan photo kutak za najljepše uspomene, face painting za djecu, animacijski corner za djecu, Barmen.hr kokteli, vina Pavlomir, ukusni zalogaji!
 
Posjetitelje očekuju i corneri domaćih proizvođača, a za posebnu scenografiju na moru pobrinut će se Jedriličarski klub Burin!
 
Za dobar ugođaj i glazbenu podlogu pobrinut će se Glamour House Project i grupa Dinamika!
 
Novi Vinodolski uvijek ima priču više za ispričati, doživljaj više za ponuditi. Još je davne 1288. godine, u Vinodolskom zakoniku pisano više o običajima i životu ljudi, a i puno godina kasnije Novi Vinodolski ima nove stranice za ispisati!
 
Vidimo se u ponedjeljak u Novom Vinodolskom!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više