Sajam OPG-ova "Zdravo je pravo" - OTKAZANO


Sajam OPG-ova "Zdravo je pravo” zbog razloga organizacijske prirode, organizator je nažalost primoran otkazati. Veliki broj izlagača je pogođen trenutnim uvjetima vremenskih nepogoda i ostalih poteškoća vezanih uz uzgoj i proizvodnju raznih proizvoda.
 
Datum održavanja: 25. - 27.08.2023.
Vrijeme: 10:00 - 21:00 sat
Mjesto: parkiralište u luci u Novom Vinodolskom
 
Tvrtka ABC rent kao organizator u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Novi Vinodolski i Gradom Novim Vinodolskim te komunalnim poduzećem IVANJ kao partnerima projekta, nastavlja sa sajmovima OPG-ova pod sloganom "Zdravo je pravo” i organizira prvi Sajam OPG-ova u Novom Vinodolskom na lokaciji Obala kneza Branimira (novi parking). Sajam će se održati u periodu 25. - 27. kolovoza 2023. (petak -  nedjelja) s radnim vremenom od 10-21 sat.
 
Uz raznovrsnu ponudu proizvoda samih OPG-ovaca, biti će organizirana i bogata gastro ponuda te zabavni program.  
 
Pozivamo vas da se pridružite sajmu kao izlagači, a za više informacija o samom sudjelovanju i rezervaciji izlagačkog mjesta obratite se na mail ines.cvitak@abc-rent.hr ili na broj telefona 091 640 0562.
 
Veselimo se vašem dolasku!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više