Ružica Vinodola - Predstavljanje kandidatkinja


Događanje: Ružica Vinodola - Predstavljanje kandidatkinja
 
Datum i mjesto događanja: 11.08.2023., Bribir  - Predstavljanje kandidatkinja za Ružicu Vinodola 2023.
                                                       17. - 19.08.2023., Novi Vinodolski - Natjecanje
 
 
U petak, 11. kolovoza s početkom u 20 sati, na ljetnoj pozornici starog grada Bribir, izlaskom iz kule po prvi puta široj javnosti predstavit će se kandidatkinje za ovogodišnju Ružicu Vinodola nakon čega će pristupiti svom prvom zadatku - "mišenju" bribirskih makaruni. Cilj je zamijesiti čim veći broj makaruna u ograničenom vremenskom periodu.
 
Paralelno s igrom zapjevat će nam Đani Stipaničev, a članice KUD-a Bribir pripremat će makarune koje će posjetitelji kasnije imati priliku degustirati.
 
Nakon proglašenja najbolje kandidatkinje i podjele nagrada, zabava je zagarantirana do dugo noć uz grupu "Insula" i bogatu ugostiteljsku ponudu Caffe bar Passage.
 
Natjecanje za Ružicu Vinodola 2023. nastavlja se idući vikend u Novom Vinodolskom - 17.8. natjecanje se održava u Pavlomiru uz grupu Prava stvar, 18.8. na Frankopanskom trgu uz Grupu Point, a u subotu, 19.8. uz finalne igre proglasit će se i ovogodišnja Ružica Vinodola u starom gradu nakon čega slijedi zabava uz Giuliana i Diktatore.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više