Prijava za "Ljetni karneval"


Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski pod pokroviteljstvom Grada Novog Vinodolskog organizira dana 01.07.2022. g. sa početkom u 19,00 sati  DJEČJI KARNEVAL, a 02.07.2022. g. sa početkom u 20,00 sati VELIKI MEĐUNARODNI LJETNI KARNEVAL. Pozivamo Vas da nakon dvogodišnje stanke budete dio karnevalskog ludila.
 
Svi učesnici Dječjeg karnevala trebali bi najkasnije do 18,00 sati, a Velikog karnevala najkasnije do 19,00 sati doći na autobusni kolodvor u Novom Vinodolskom. Dječja karnevalska povorka krenula bi u 19,00 sati dok bi Velika karnevalska povorka krenula s autobusne stanice prema centru grada u 20,00 sati. Nakon povorke u centru grada će na tri pozornice teći program karnevala do jutarnjih sati.                    
 

Organizatori karnevala za svaku prijavljenu grupu osiguravaju obrok te plaćanje turističke pristojbe.                        

 

Želja nam je da i Vaša karnevalska grupa uzme učešće u našem karnevalu, te Vas molimo ukoliko ste zainteresirani da nam ispunjenu prijavu dostavite na Turističku zajednicu Grada Novi Vinodolski najkasnije do 10.06.2022. g.                     

 

Najbolja i najkreativnija grupa biti će nagrađena!!

 

 

PRIJAVNICA DJEČJI KARNEVAL

 

PRIJAVNICA VELIKI KARNEVAL

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se