Predstavljanje romana “Raskrižje” Marijane Perinić


Datuma događanja: 26.10.2023.
Mjesto: Narodna čitaonica i knjižnica
Vrijeme: 18:00 sati
 
U četvrtak, 26. listopada u 18 sati u Narodnoj čitanici i knjižnici Novi Vinodolski održat će se predstavljanje najnovijeg romana "Rakrižje” Marijane Perinić. 
 
Roman "Raskrižje” propituje temeljne obiteljske, prijateljske i životne vrijednosti, bavi se vječnom tematikom muško-ženskih odnosa, prijevare, izdaje i moći oprosta te se dotiče aktualnih tema poput političkih afera, prava na pobačaj, diskriminacije zbog različitosti i homofobije. 
 
Perinić je spisateljica, blogerica, voditeljica, imitatorica, menadžerica i turistički vodič. U svijet stand up komedije ušla je 2007. godine. Iza sebe ima više od 600 nastupa u hrvatskim klubovima te brojna gostovanja diljem regije. Prvu knjigu objavila je 2010. godine. Bila je to "Gore ne može”, zbirka šaljivih priča sa stand up comedy nastupa. Potom dvije godine kasnije objavljuje roman "Šaka suza, vrića smija”, a 2016. godine objavljuje zapaženi roman "Jesi online?” dok je u 2021. godini objavljen roman "Rakrižje.”

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više