Otvaranje Adventa kod Mažuranića


Bez obzira na vremenske nepogode koje su poremetile otvorenje Adventa kod Mažuranića, Trg Ivana Mažuranića u nedjelju i ponedjeljak ponudio je program, prije svega za sve mališane. U nedjelju je održana animacijska predstava kazališta LA LA LAND pod nazivom „Dan u laboratoriju Djeda Mraza", a nakon toga je glazbu puštao DJ Powerplayer. Zima je pokazala zube, a i naši Vatreni su se vratili na hrvatsko tlo pa je bila samo nekolicina onih hrabrih koji su uživali u nedjeljnom programu.
 
No, u ponedjeljak je Advent kod Mažuranića odzvanjao od pjesme i dječjeg smijeha. Dječji vrtić Fijolica je pripremio predivan božićni program u kojem su sudjelovale grupe iz jaslica i vrtića sa svojim plesnim, pjevačkim i recitacijskim točkama, a osim njih nastupila je i Čudotvornica – glazbeno – engleska skupina. Posebno iznenađenje priredili su djelatnici vrtića na čelu sa ravnateljicom koji su izveli jednu plesnu koreografiju i odličnu pjevačku točku.
 
Osim nastupa djece, u ponedjeljak je u svoju kuću navratio i Djed Božićnjak pa su se tako sva djeca mogla fotografirati i razgovarati s njime te za uspomenu dobiti fotografiju. Djeca, ali i odrasli, veselo su pohrlili na fotografiranje, ali i vožnju veselim božićnim vlakićem.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više