Novljanski gušti


Datum održavanja: 8.09.2024.

Mjesto: Novi Vinodolski, centar
Početak: 10:00 sati

 
Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski uz pomoć Grada Novog Vinodolskog i KTD-a „Ivanj", a u suradnji sa ugostiteljima s područja grada, organizira najpoznatiju novljansku gastro manifestaciju, Novljanske gušte. U nedjelju, 8. rujna od 10:00 sati Trg Ivana Mažuranića novljanski će ugostitelji ispuniti vrhunskim delicijama, slasticama te vinima i pjenušcima koji će se prodavati po promotivnoj cijeni.
 
Nagradite se škampima na buzaru, pašticadom od tune, salatom od mrkača, brudetom od liganja, šurlicama s tartufatom te mnogim drugim delicijama i slasticama.
Sigurni smo da ćete u šarenilu jela izabrati najukusniju deliciju za sebe. Naravno da nećete ostati ni žedni. Kod ugostitelja će se moći kušati vrhunska vina ovog kraja, dok će naša vinarija Pavlomir nuditi i svoje nagrađivane pjenušce. Ugođaj primorskog kraja upotpunit će i glazbena kulisa.
 
Provedite nedjeljno jutro u Novom Vinodolskom te se nagradite za sve napore koje ste uložili da nam i ova turistička sezona bude uspješna.
 
Započnite putovanje okusima!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više