Nazdravite novoj godini uz čašu radosti, glazbe i beskrajne zabave na još jednoj Zdravici Novoj


Uz atmosferu obasjanu svjetlucavim ukrasima i mirisima božićnih delicija, protekli tjedan bio je ispunjen nezaboravnim trenucima na adventskim događanjima kod Mažuranića. Središte grada pretvorilo se u čarobno mjesto na kojem su djeca iz Dječjeg vrtića Fijolica, djeca polaznici Glazbeno-engleske čudotvornice, poseban animacijski program s LED rekvizitima kao i brojni glazbenici oživjeli blagdanski duh. Uz dječje programe svoje mjesto na adventu pronašli su grupa Mirakul, Grooversi, brojni DJ-evi te Damir Kedžo koji je svojim koncertom raspjevao Trg. Zarazni ritmovi širili su se trgom stvarajući plesnu atmosferu ispunjenu veseljem.
 
No, i ovaj tjedan pripremite se za novu dozu uzbuđenja i zabave! Već u petak, 29. prosinca Advent kod Mažuranića poziva vas na nevjerojatan novogodišnji warm up uz Techno Vikingse i DJ Sašu Šoštarića.
 
Subotnja noć neće biti ništa manje spektakularna. Pod svjetlima zvjezdanog neba uz mirise najukusnijih delicija atmosferu će zagrijati band Cabaret i DJ Matko. Pripremite se za dinamičnu plesnu atmosferu koja će vas polako uvesti u posljednju, najluđu noć u godini - Staru godinu.
 
Novoj godini u Novom Vinodolskom već se tradicionalno nazdravlja u podne na Zdravici Novoj. U nedjelju, 31. prosinca grad će još jednom postati epicentar zabave dok zajedno ispraćamo staru i s veseljem dočekujemo novu godinu. I ove godine očekuje vas odlična atmosfera koja će se širiti s dvije pozornice duž centra grada. Na pozornici na Trgu Ivana Mažuranića izmjenjivati će se grupe Eureka i Venus dok će za plesne ritmove na Trgu Vinodolskog zakona biti zadužen Kvartet Unique. 
 
Za odličnu hranu pobrinut će se četiri adventske kućice sa delicijama, slasticama i kreativnim napitcima, Lovačka društva Gradina i Košutnjak sa lovačkim gulašem i kobasicama, Ružica Vinodola sa kuhanim vinom te Udruga 51+ koja će dijeliti krafne pored ulaza u Kuću Djeda Božićnjaka.
 
I ove godine će se na tri mjesta moći kupiti šalica sa kuponom uz koju se u neograničenim količinama može konzumirati kuhano vino kod udruge Ružica Vinodola te pojesti lovačka delicija kod naših lovaca. Cijena novogodišnjeg paketa ove godine biti će 10,00 eura.
 
Mislili smo i na naše najmlađe. U Domu kulture očekuje ih poseban pozdrav sa Sjevernog pola. Na Sjevernom polu djeca će se moći poigrati u igluu, odmoriti na santi leda uz društvo strašnog bijelog medvjeda i slatkog pingvina ili se pak družiti sa snjegovićem i Eskimima koji su za njih pripremili poseban animacijski program.
 
Službeno odbrojavanje, nazdravljanje i doček u podne na Trgu Ivana Mažuranića biti će održan uz posebne efekte i najljepše želje, a na vama je samo da dođete i uz zdravicu i šalice ispunjene toplim kuhanim vinom, oprostite se od stare godine.
 
Ovog prosinca grad živi u ritmu čarolije, a nadolazeći događaji obećavaju i završetak godine u velikom stilu. Nadamo se samo da će nas vrijeme poslužiti, a o eventualnim promjenama obavještavati ćemo vas preko naše web stranice i društvenih mreža.
 
Pozdravimo zajedno Novu godinu s osmjehom na licu veseleći se novim pustolovinama i neispričanim pričama. Želimo vam da svaki korak u novoj godini bude ispunjen radosti, ljubavi i novim prilikama. Sretna nova godina!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više