Nastavak programa nordijskog hodanja i pješačenja - Staza ribara


Nakon odličnog uvoda prošle subote, kada je manifestacija FIT4NOVI započela odličnim danom za nordijske hodače, program se nastavlja i ove subote te zainteresirane očekuje još jedna atraktivna ruta.  
 
Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski svojim građanima i posjetiteljima i ove godine nudi atraktivan FIT4NOVI koji ove godine dobija još jednu sjajnu dimenziju programom „Nordijskim hodanjem po povijesnim šetnicama Novog Vinodolskog". Ovaj program  TZ priprema u suradnji sa KŠR Gorovo i Nordic Walking Team Opatija, a on će kroz četiri subote ponuditi program nordijskog hodanja i pješačenja „plavim i zelenim stazama",  šetnicama prilagođenim svim dobnim skupinama.                 
 
Nakon prošle subote i „Doline vina", u subotu 27. travnja, u 10 sati, hodači će se okupiti u centru Klenovice, kod spomenika ribaru  te predvođeni licenciranim vodičima i nakon obaveznih vježbi zagrijavanja, krenuti na atraktivnu rutu „Stazom ribara". Staza je dužine 6 km s predviđenim trajanjem hoda od 2 sata, a sudionici će se kretati stazom Klenovica – Smokvica – Klenovica.                
 
I ove će se subote organizatori pobrinuti kako bi sudionici dobili na korištenje štapove za hodanje, uz napomenu da se svi zainteresirani za sudjelovanje mogu prijaviti na mjestu okupljanja. Sudionici u programu sudjeluju na vlastitu odgovornost, a organizatori im preporučuju da ponesu zaštitu od sunca te dovoljnu količinu vode, kao i da svoju odjeću i obuću prilagode vrsti programa.                
 
Nakon prve subote za vjerovati je da će nordijski hodači još jednom uživati u ljepotama Novog i njegove okolice, kojih je doista puno.  
 
KONTAKT:
099/ 542 83 10 TZG Novi Vinodolski                    
091/ 420 06 50 KŠR Gorovo 
 
PHOTO: KŠR Gorovo/TZGNV

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više