mVISITOR SUSTAV ZAINTERESIRAO PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE


Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski od početka nove godine, osigurala je svojim registriranim privatnim iznajmljivačima prijavu gostiju putem besplatne aplikacije mVisitor. Upravo na tu temu 14. ožujka u Domu kulture u Novom Vinodolskom održala se prva u nizu edukativnih radionica za privatne iznajmljivače.
 
mVisitor aplikacija je namijenjena turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšavanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača. Naime, nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od uobičajenog izvršiti prijave svojih gostiju, a aplikacija omogućuje i digitalno iščitavanje osobnih dokumenata te automatsko prosljeđivanje podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav za prijavu turista eVisitor. Korištenjem ove aplikacije pospješit će se i komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, s obzirom da aplikacija pruža mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima.  
 
Ispred tvrtke Intersoft Technologies d.o.o. koja je aplikaciju razvila, direktor tvrtke Dean Verbanec i Vedran Rimanić prezentirali su polaznicima edukacije upravo tu jednostavnost korištenja aplikacije. Naime, nakon što se aplikacija preuzme u Apple Store-u ili Google Play Store-u postoje tri vrlo jednostavne mogućnosti prijave turista, a na korisniku je samo da odabere koji od ta tri načina mu odgovara i olakša si prijavu turista.
 
Edukacija je bila dobro posjećena te su se mnogi iznajmljivači koji su prije početka edukacije bili skeptični prema samoj aplikaciji uvidjevši prednosti aplikacije, odlučili za korištenje iste.
 
Direktorica Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski Tena Peričić zahvalila je iznajmljivačima na interesu za ovom radionicom te ih pozvala da koriste aplikaciju koju je osigurala Turistička zajednica, a koja je za njih potpuno besplatna. Osim toga, aplikacija će olakšati i komunikaciju TZ-a sa iznajmljivačima, a s obzirom na stalno ažuriranje i inoviranje aplikacije, sigurna sam da će biti po mjeri svakog iznajmljivača.
 
Pozivamo sve privatne iznajmljivače na sudjelovanje i na drugim edukacijama u ovom ciklusu edukacija.  23. ožujka u 18:00 sati održati će se online radionica na temu Kako izraditi Booking.com i Airbnb profil (za koju će naknadno biti objavljena poveznica za uključivanje), a 28. ožujka u 18:00 sati u Domu kulture u Novom Vinodolskom edukacija na temu Marketinga na društvenim mrežama u turizmu.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više