Manifestacija Snovi Vinodolski spojila ljepotu Novog Vinodolskog i sanjarsko iskustvo za pamćenje!


U ponedjeljak, 31. 7., održano je prvo izdanje manifestacije Snovi Vinodolski. Na Obali kneza Branimira (Pod barana) okupili su se brojni posjetitelji koji su uživali u šarmu posebne ljetne večeri!
 
Novi Vinodolski ove godine slavi 145 godina turizma. Duga tradicija nije samo siguran temelj već i nepresušna inspiracija, jer ova destinacija ne prestaje iznenađivati sadržajima. S jedne strane oplemenjuje ponudu Kvarnera za lokalno stanovništvo, a s druge stvara vrlo primamljive manifestacije koje gostima pružaju nezaboravno iskustvo boravka te odličan razlog za povratak!
 
Snovi Vinodolski počeli su modnom revijom hrvatskih dizajnera odjeće i nakita. Predstavili su se Krie design, Stehlik by Anja Stehlik, Peperoncina design i Miau Couture. Nakit na reviji potpisali su Drveni Val i Infinity Design koji je imao i cvjetne krune. Boom Design Poreč predstavio je savršene ljetne torbe s prigodnim natpisom Snovi Vinodolski. Djevojčice su na reviji nosile narukvice Tanya Bracelet. Kombinacije su upotpunili detalji iz ZTC-a Rijeka. Backsage pripreme održale su se u Marini Novi, a frizure na reviji potpisuje frizerski salon My Way. Za poklone sudionicama pobrinuli su se Adrialab, Delmerion i Tany bBacelets.
 
Specifičnost manifestacije je što su pistom,  uz podršku nekoliko modela,  šetale mame i kćeri, prijateljice, žene kojima je ovo bilo novo iskustvo i prilika da se okušaju u novoj ulozi. Publika je uživala i neprestano pljeskom i navijanjem podržavala „modele na jedan dan".
 
Ipak, uz modni dio, Snovi Vinodolski ponudili su cijelu paletu sadržaja. „Čarolija detalji koji čine razliku" pobrinula se za najljepši photo corner, Avanture malih okica i facepainting lica pružili su djeci uspomene za pamćenje, a nakon revije održala se i plesna radionica s plesnim virtuozom Eliom Bašanom. Zaplesali su i turisti koji nisu krili oduševljenje događanjem! Ponuda hrane, pića, cornera domaćih proizvođača,  uz glazbenu kulisu Glamour House Projecta i benda Dinamika, pridonijeli su ljepoti kvarnerske večeri!
 
„Iako živim u Rijeci i često sam u Novom Vinodolskom, neprestano pronalazim nove ljepote, detalje, skrivene kutke. Dok prekrasno zaleđe čuva leđa ovom posebnom gradiću, obala je baš kakva treba biti – lijepa i inspirativna, upravo je takvo bilo i događanje koje je svim posjetiteljima pružilo nekoliko sati uživanja i sanjarenja", Marija Mažar.
 
Jedriličarski klub Burin pobrinuo se da i scenografija na moru bude posebna. Uz zvjezdano nebo, pun Mjesec i nahranjena sva osjetila, Novi Vinodolski svim posjetiteljima pokazao je kako se najljepši snovi sanjaju – budni! Jedna od najljepših manifestacija ovoga ljeta predstavila je Novi Vinodolski u novom ruhu. Bilo je čarobno!
 
Zadnji izlazak modela bio je posvećen poznatoj manifestaciji Ružici Vinodola, modeli su publici darovali ruže, a Novi Vinodolski će u kolovozu svim posjetiteljima darovati novi doživljaj prepoznatljive manifestacije koju svakako uvrstite u vaše kalendare!
 
„Sretna sam i zadovoljna novom manifestacijom koju smo realizirali. Prekrasan ambijent našeg Pod barana stavili smo u najljepšu moguću funkciju i mislim da je to stvarno bio pun pogodak i da će se ova tradicija nastaviti. Spoj mode, gastro i eno ponude, dječjeg programa, plesa i prekrasnih rukotvorina, privukao je veliki broj posjetitelja i još jednom pokazao da su sadržaji uz more odlično prihvaćeni i posjećeni. Od srca se zahvaljujem dragoj Mariji Mažar, koja je bila odličan suradnik i suorganizator ovog događanja, kao i svima koji su svojim prisustvom i sudjelovanjem uljepšali ovu prekrasnu priču", kazala je Tena Peričić, direktorica Turističke zajednice Novi Vinodolski.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više