Listopad u Novom


Začinite listopad bogatim programom događanja koji smo pripremili za vas.
 
Od 15. do 30. listopada posjetite naše restorane Admiral, Antika, Nava, Navigare i Studec i isprobajte njihove gastro delicije koje su ovog listopada posebno pripremili za vas. Okusi i boje jeseni na tanjuru, predivan ambijent i dobra kapljica vina, je li potrebno više za guštanje u jeseni?
 

Upoznajte i čari aktivnog života.  U suradnji s planinarskim društvom „Strilež" i Lovačkim društvom „Gradina" u subotu 22. listopada u 10:00 sati organizirali smo šetnju pod nazivom „Upoznajmo naš zavičaj!". Predsjednica društva, gđa Tanja Malovoz bit će vodičkinja ove ugodne šetnje zaleđem, točnije Krmpotama. Planirana ruta će trajati otprilike 2,5 sata, a prijave se primaju do četvrtka, 20. listopada na mail info@tz-novi-vinodolski.hr. U slučaju lošeg vremena, šetnja se otkazuje. 


U nedjelju, 23. listopada  biti će zanimljivo i našim najmlađima. S početkom u 10:00 sati održati će se likovna radionica „Jesenske radosti" koju će voditi animatorica Katarina Stojević. Na radionicu su dobrodošli predškolci i učenici nižih razreda osnovne škole, ali i vrtićarci u pratnji svojih roditelja. Radionica će se održati na terasi Doma kulture, a u slučaju lošeg vremena u Domu kulture.  Trajanje radionice je otprilike 2 sata, a bit će tu crtanja, bojanja i kreative u kojoj će uživati sva djeca. 


Došlo je i vrijeme da se što bolje pripremimo za iduću sezonu i sve izazove koje ona nosi sa sobom. U tom tonu bit će održana i edukacija za iznajmljivače, ali  i za sve ostale zainteresirane pod nazivom „Kako poboljšati booking preko online kanala". Osim samog bookinga, predavačica Ana Klancir, iz obrta za poduku i usluge „Epic Advice" dotaknut će se i digitalnog marketinga. Predviđeno vrijeme trajanje je otprilike 2 sata. Edukacija će se održati u Domu kulture, 26. listopada u 17:00 sati. 


Vjerujemo da razloga za dolazak u Novi Vinodolskog ovog listopada ne nedostaje! Vidimo se!


Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više