Izbor za najljepši advent od strane portala gradonačelnik.hr


Novi Vinodolski odnosno Novi Advent jedan je od gradova koji se prijavio na izbor za najljepši Advent od strane portala gradonačelnik.hr. Na Facebook stranici gradonačelnik.hr objavljene su fotografije Novog Adventa te se lajkati može do 5. siječnja u 12:00 sati kada se glasanje putem lajkova zatvara i proglašavaju se najbolji u kategorijama mali, srednji, veliki gradovi i općine.  
 
Uz kvalitetne i atraktivne fotografije, ključan je i angažman publike pa zato ovim putem pozivamo na lajkanje Novog Adventa i dijeljenje objave, no svakako napominjemo da se zbrajaju samo lajkovi na originalnoj objavi na FB stranici portala https://www.facebook.com/gradonacelnikhr/posts/pfbid0UWR2xyZiCMXLtG1B1jVKh6srVNCbJka3AYt5gHm32DyrBQXWk6rxQ4cauyoJ47ghl.
 
Vjerujemo da je pred nama još jedna uzbudljiva utrka prepuna pozitivnih reakcija i emocija i da će na ovaj način naš Novi Advent postati još vidljiviji!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više