IZBOR MISS PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE ZA MISS HRVATSKE


U nedjelju, 18. lipnja u prekrasnom ambijentu Mitan Marine održao se izbor MISS Primorsko-goranske županije za MISS Hrvatske za MISS svijeta 2024. godine.
 
Deset lijepih djevojaka konkuriralo je za tu prestižnu titulu.  Djevojke su se najprije publici i žiriju predstavile u majicama Infinity Design i generalnog sponzora JO-DA nekretnine uz dodatak naočala Ghetaldus. U drugom izlasku djevojke su nosile haljine MIAU Couture , dok je treći izlazak bio rezerviran za prekrasne vjenčanice Kalisi. Nakon trećeg izlaza djevojke je dočekao najnapetiji dio večeri, točnije odgovaranje na pitanja stručnog žirija. Zadnji izlazak večeri bio je rezerviran za svečane i dojmljive haljine riječkog brenda OrMar i nakitu brenda Infinity Ive Brukete. Za puni sjaj djevojaka pobrinuli su se frizerski salon: My Way, Chic by Mimi i IBeauty studio. U pauzama između programa veselje je donijela glazbena izvedba Martine Majerle i DJ-Tomy dok je program vodio Davor Garić.
 
Za Miss Primorsko-goranske županije izabrana je dvadesetogodišnja studentica Andrea Bošnjak iz Rijeke koja će se natjecati i predstavljati Primorsko-goransku županiju na izboru za Miss Hrvatske 2024. godine. Kao prva pratilja uz rame joj je stala Chiara Šargač, osamnaestogodišnja maturantica koja dolazi iz Novog Vinodolskog. Drugom pratiljom izabana je Ana Alagić, devetnaestogodišnja studentica iz Rijeke. 
 
Djevojke su se pokazale kao izvrsne ambasadorice naše županije posjećujući danima prije finalne večeri brojne znamenitosti naše županije te šireći brojne fotografije snimljene na najljepšim lokalitetima naše županije.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više