GASTRO SHOW I GRUPA TREND PRIVUKLI POSJETITELJE NA TRG IVANA MAŽURANIĆA


Trg Ivana Mažuranića je jučer bio mjesto odličnih gastro delicija, dobre glazbe i odlične atmoasfere. Vrijeme je dopustilo da se održi gastro druženje u kojem je zvijezda bio novljanski chef Damir Tomljanović, član žirija u popularnom kulinarskom showu MasterChef Nove TV. Novljanski ugostitelji su na adventskim kućicama pripremali delicije, a nasmijani Tomljanović je kušao Novljančica sendvič, Ružica wrap i novljanske posebne kobasice - delicije originalnih imena. Nakon samog kušanja, predstavnici kućica na pozornicu su predstavili svoje jelo, a chef Tomljanović je ocijenio jela te kazao kako su sva jela odlična, ali i dao malu prednost posebnoj novljanskoj kobasici. Osim što je svima bilo drago vidjeti televizijsko lice i fotografirati se s njime, i chef Tomljanović je uživao biti sa svojim sugrađanima. Nakon što je završio gastro show kojeg je vodio Boris Novaković, na pozornici je nastupila grupa Trend i zagrijala dobrom glazbom sve prisutne.
 
„Smatram da je gastro priča nešto čemu ćemo se više posvetiti kroz iduću godinu, jer jedan od razloga dolaska na destinaciju je i gastro doživljaj pa tako ne čudi dobra posjećenost gastro događanja, pogotovo kada se radi o recimo cooking show-u u kojem su posjetitelji osim kušanja gastro delicija, uključeni i u dio pripreme hrane, odnosno mogu sve vidjeti na licu mjesta. Ovim putem se želim zahvaliti našem sugrađaninu, chefu Damiru Tomljanoviću što je bio gost našeg Adventa", kazala je Tena Peričić, direktorica TZG Novi Vinodolski.  

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više