FIT4NOVI


FIT4NOVI sportska je manifestacija koja za cilj ima kroz sport, druženje i rekreaciju potaknuti posjetitelje i stanovništvo grada Novog Vinodolskog na aktivno sudjelovanje u sportskim programima i promoviranje zdravog načina života. Uz sportski program manifestaciju prati i bogat zabavni program.
 
Ove godine održavanje manifestacija proširiti će se i na travanj i svibanj kada će se kroz određene vikende održati outdoor aktivnosti s ciljem upoznavanja područja cijelog grada i aktivnim provođenjem vremena. Tako će se u našem bogatom zaleđu u nekoliko termina organizirati nordijsko hodanje i bicikliranje uz storytelling, a program će završiti zadnji vikend u svibnju programom klubova/udruga.

Završnica outdoor aktivnosti u predsezoni biti će na manifestaciji FIT4NOVI u terminu od 30.05. do 2.06.2024. kada će se kroz četiri dana održati brojni turniri i prezentacije sportova i sportskih klubova, rekreativno-interpretacijska šetnja te biciklistička utrka. Posjetitelji će moći pratiti ili sudjelovati u raznim turnirima i prezentacijskim treninzima - u stolnom tenisu, tenisu, nogometu, rukometu, šahu, zumbi, pilatesu koji će se održavati u raznim terminima sukladno dogovoru s klubovima.
 
Budući da su se dosadašnjih godina kroz brojne sportove i aktivnosti djeca često uključivala u programe na manifestaciji, ove godine odlučili smo jedan dan posvetiti njima. Tako će 30.05. biti rezerviran za dječji dan koji će uključivati razne outdoor programe prilagođene našim najmlađima.
 
Koncert Vjeka i Eni s bendom kojim će biti zatvorena manifestacija održati će se u subotu, 1. lipnja dok će turniri završiti u nedjelju 2. lipnja.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više