FEŠTA OD KILOMETRA


Datum: 26.07.2024.
Mjesto: Novi Vinodolski, Obala Petra Krešimira IV
Početak: 20:00 sati
 
I ove godine u Novi Vinodolski se vraća dobro poznata manifestacija - Fešta od kilometra. U petak, 26. srpnja od 20:00 sati, naša najduža šetnica Obala Petra Krešimira IV zasjat će punim sjajem te se pretvoriti u mjesto dobre zabave i opuštenog druženja. Očekuju vas metri i metri zabave i veselja uz ugodan morski povjetarac.
 
Duž šetnice sve do Havana beach bara dočekat će vas brojni štandovi s ukusnim slasticama, domaćim proizvodima i rakijama kao i ručno rađenim suvenirima i drugim rukotvorinama koje spremno čekaju zauzeti mjesto u vašim domovima. Neće nedostajati ni ukusne hrane, jer osim bogate gastronomske ponude koju pružaju postojeći ugostiteljski objekti, biti će postavljeni i dodatni gastro objekti na samom početku šetnice te na parkiralištu ispod odmarališta, gdje ćete moći uživati u gastro delicijama.
 
Za opuštenu atmosferu pobrinuti će se čak pet glazbenih sastava. Klapa Dišpet, Joso Butorac i grupa Vivak te grupe Allegro i Mirakul pobrinut će se za vaše plesne korake duž kilometarske šetnice. Kod Havana beach bara, Smooth band će dodatno rasplamsati atmosferu, a njihova truba svojim energičnim tonovima unijet će poseban šarm u cijelu večer.
 
Duž šetnice biti će postavljeni i posebni foto kutci idealni za snimanje uspomena. Dok će se djeca zabavljati uz oslikavanje lica i animacijske igre na dječjem igralištu, 360 snimanje će pružiti mogućnost da sa sobom ponesete vesele snimke s kilometarske fešte.
 
U 23:00 sata, sve posjetitelje razveselit ćemo i vatrometom koji će se ispucavati s mora. Vatromet će putovati cijelom dužinom kilometarske fešte te će ga tako moći vidjeti svi posjetitelji koji se nađu na šetnici. 
 
Dok se sunce spušta i noć pokriva šetnicu, Fešta od kilometra pružit će vam jedinstven doživljaj ispod zvjezdanog neba, uz miris morske soli u zraku i zvuke glazbe!
 
Kako bismo uspjeli čim kvalitetnije organizirati i za posjetitelje osigurati ovu manifestaciju, molimo sve posjetitelje i stanovnike da toga dana svoja vozila u popodnevnim satima, točnije od 14:00 sati, ne parkiraju na obalu. Obala će biti zatvorena do završetka manifestacije kako bi se ista mogla kvalitetno pripremiti od početka i održati kroz sve vrijeme trajanja. Komunalno poduzeće će također sve stalne korisnike obavijestiti te će na dan manifestacije zatvoriti ulaze i uputiti vozila na druge parkinge radi sigurnosti pješaka i vozila.  
 
Molimo za susretljivost i razumijevanje kako bismo i ove godine svi uživali u još jednom izdanju Fešte od kilometra!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više