FEŠTA OD KILOMETRA


Datum: 28.07.2023.
Mjesto: Novi Vinodolski, Obala Petra Krešimira IV
Početak: 20:00 sati
 
U organizaciji Truističke zajednice Grada Novi Vinodolski i ove će godine ljeto u Novom upotpuniti popularna i odlično posjećena Fešta od kilometra. Manifestacija će se održati u petak, 28. srpnja na našoj najdužoj šetnici, Obali Petra Krešimira IV s početkom u 20:00 sati. Duž šetnice, sve do Havana beach bara sudjelovat će preko 40 izlagača na čijim štandovima ćete se moći počastiti ukusnim slasticama, medom, domaćim rakijama, ručno rađenim suvenirima te drugim autohtonim proizvodima i rukotvorinama.  
 
Ukusne hrane i dobre glazbe duž šetnice neće nedostajati – od ugostiteljskih objekata, do za ovu prigodu posebno postavljenih objekata sa gastro ponudom na samom početku šetnice te na pakiralištu ispod odmarališta. Zvuci pet glazbenih sastava širit će se kilometarskom šetnicom. Očekuju vas Grupa Tremolo, Trio Vivak, TS Ferali, TS Merak i jedan novi glazbeni sastav u ovim krajevima, Grupa Black & White iz Karlovca. 
 
Uz foto kutke, posebno mjesto imat će i djeca koja će moći uživati u oslikavanju lica te u animacijskim igrama na dječjem igralištu na šetnici. Sigurni smo u kojem god smjeru da krenete dobre zabave neće nedostajati.  
 
U 23:00 sata, sve posjetitelje razveselit ćemo i vatrometom koji će se ispucavati s mora. Vatromet će putovati cijelom dužinom kilometarske fešte te će ga tako moći vidjeti svi posjetitelji koji se nađu na šetnici.  
 
Kako bismo uspjeli čim kvalitetnije organizirati i za posjetitelje osigurati ovu manifestaciju, molimo sve posjetitelje i stanovnike da toga dana svoja vozila u popodnevnim satima, točnije od 14:00 sati, ne parkiraju na obalu. Obala će biti zatvorena do završetka manifestacije kako bi se ista mogla kvalitetno pripremiti do početka i održati kroz sve vrijeme trajanja. Komunalno poduzeće će također par dana prije održavanja, sve stalne korisnike obavijestiti te će na dan manifestacije zatvoriti ulaze i uputiti vozila na druge parkinge radi sigurnosti pješaka i vozila.   
 
Molimo za susretljivost i razumijevanje kako bismo i ove godine svi uživali u još jednom izdanju Fešte od kilometra!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više