IZLETIŠTA


Novljanska rivijera svojim izuzetnim geografskim položajem nudi posjetiteljima dnevne izlete kopnom u bližu okolicu do povijesnih i srednjovjekovnih gradova Vinodola: Drivenik, Grižane, Bribir, Ledenice i posebno Tribalj sa slatkovodnim jezerom, kao i šumska područja Breza i Krmpota, te bribirska šumska izletišta Lukovo i Maševo.

Putničke agencije organiziraju izlete autobusima do zanimljive špilje Postojnska jama, posjet Lipici poznatoj po ergeli konja "lipicanaca", dok su šumovita područja Gorskog kotara te izletišta Bjelolasica i Plitvička jezera atraktivni fenomeni prirode.
Motornim čamcima organiziraju se jednodnevni izleti u susjedna mjesta Klenovicu, Selce, Senj i Crikvenicu, a motornim brodovima i hidrogliserima na otoke Krk i Rab, Trst, Veneciju i otočni arhipelag Brijuni.

Na sjevernoj obali otoka Krka živopisna su naselja Vrbnik, Vinca, Šilo, Klimno i Baška, koja nude odlično vino "žlahtinu", domaći pršut i sir, nezaobilazna su izletišta, koja se nakon posjeta nikada ne zaboravljaju.

Osebujni primorski krajolici u bojama sunčeva izlaza ili zalaza čine izlet morem posebno privlačnim i romantičnim.
 
Zašto se ne bi okušali i u ribolovu ili Big game fishingu?
 
 
Brodske izlete nude:
 
BARTELO MALI
- luka Novi Vinodolski
Mob: +385 (0) 99 212 4789
E-mail:mbbartelo@yahoo.com
web: www.boatexcursions.net
 
 
SKIPPER
- luka Novi Vinodolski
Mob: 00385-98-192-3508
          00385-98-369-408
 
 
NEVERA - BIG GAME FISHING, LIVE BAIT TROLLING FOR DENTEX
- luka Novi Vinodolski
Mob: +385 91 549 6097
web: www.novi-rentaboat.com
 
 
KREMENIK
- luka Klenovica
Mob: +385 91 938 3979

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se