EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE


U utorak 28.03.2023. u Domu kulture održala se zadnja edukacija iz ožujskog ciklusa edukacija za private iznajmljivače. Edukaciju je vodila gđa. Ana Klancir iz Epic Advice-a te je sve prisutne upoznala sa za današnje vrijeme vrlo bitnim kanalima marketinga i prodaje, društvenim mrežama. Iznajmljivači su se upoznali sa Facebookom, Instagramom, Youtubeom, LinkedInom i sa najbrže rastućom društvenom mrežom TikTokom. Moglo se saznati kako napraviti vlastite poslovne profile, ali isto tako i kako ih kasnije promovirati bilo kroz besplatne ili plaćene oglase.  
 
Ono što je gđa. Klancir svakako preporučila iznajmljivačima je snimanje videa koji su postali sve bitniji u marketingu. Pokazalo se da su video sadržaji u današnje vrijeme 1200% uspješniji od bilo kojeg drugog sadržaja. Jedan od bitnih razloga za to je i što se video sadržajem puno bolje mogu prenijeti emocije.  
 
Svi navedeni marketinški kanali postaju sve bitniji kanali prodaje za sve generacije budući da u današnje vrijeme gotovo nema osobe koja nema barem neku od društvenih mreža. Također, prednost društvenih mreža je i u osobnom kontaktu koji ostvarujemo s gostima kao i izostanak plaćanja booking provizije agencijama za rezervacije. 
 
Radionica je prošla u dobrom ozračju, a na iznajmljivačima je ostalo samo da izaberu s kojom od društvenih mreža će započeti promociju vlastitog smještaja.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više