Nebeski labirinti


Nebeski labirinti povezani su s astronomskim i kozmičkim obrascima. Svojom nazočnošću imaju vrlo pozitivna djelovanja na cijelu okolinu te stvaraju ravnotežu u tijelu samog planeta Zemlje. Ljudi koriste labirinte kao jedan od načina povratka k sebi, odnosno sredstvo istraživanja svojeg mjesta pod Suncem. Česta hodanja kroz labirinte potiču pozitivne promjene na svim nivoima, pomažu u poboljšanju tjelesnih i zdravstvenih problema, odnosima s drugim ljudima, psiholoških problema te poslovnim i materijalnim odnosima.

 

Prošećite šetnicom dugom 800 metara sa ucrtanih deset Nebeskih labirinata. 

Neki labirinti uklopljeni su u dolce dok su drugi posloženi na padinama s kojih puca veličanstven pogled na Novi, Vinodolski kanal i Krk. Prošetajte se labirintom ljubavi i stvaralaštva, labirintima slobode, preobrazbe, života, osjećaja, moći, energije, povezanosti, mudrosti i Ganešovim labirintom. Potaknite pozitivne promjene u sebi. 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se