Božićna čarolija Adventa kod Mažuranića uz Grooverse i Damira Kedžu


Uz miris kuhanog vina i šarenilo ukrasa, ovaj četvrtak otvorio se  poseban dio Novi Adventa, Advent kod Mažuranića. Duh blagdanskog veselja oživio je kroz bogat program koji je ispunio cijeli protekli vikend. Tako je u petak Novi Vinodolski posjetio Djed Božićnjak, a brojni mališani su mogli uživati u božićnoj cirkuskoj predstavi „Janko luta duž božićnog puta", oslikavanju lica ili se fotografirati u Kući Djeda Božićnjaka te kući ponijeti uspomenu na ovaj prekrasan dan. Uslijedila je i zabava uz Klapu Kampanel i DJ Matka. Dok je petak prvenstveno bio u znaku djece, subota je bila posvećena gastronomiji. Uz animacijski program i predstavu „Božićna čarolija" dio subotnjeg programa bio je i gastro show uz Damira Tomljanovića. Naš poznati chef svojim savjetima pobrinuo se da ugostitelji na adventskim kućicama pripreme brudet od bakalara na najukusniji način. Nakon kuhanja uslijedilo je proglašenje pobjednika, a brojni posjetitelji mogli su besplatno kušati ovu cijenjenu blagdansku namirnicu. Za dobru zabavu pobrinula se naša sugrađanka Bruna Levar sa svojom Grupom Face, a zabava se nastavila i uz DJ Sašu Šoštarića.
 
Dobra zabava i blagdansko raspoloženje nastaviti će se i u ovom tjednu. Dok je početak tjedna rezerviran za drugi dio radionice keramike, dvije radionice kristalne smole te pričaonicu za djecu „Tko spava u malim jaslicama" od četvrtka će Advent kod Mažuranića opet zasjati punim sjajem. Od 19:00 sati atmosferu na Trgu Ivana Mažuranića zagrijati će grupa Mirakul i DJ Boris dok će se mirisi klinčića i najukusnijih božićnih delicija ponovno širiti iz ugostiteljskih kućica. U četvrtak će po prvi puta svoja vrata Adventu otvoriti i Osnovna škola Ivana Mažuranića. Učenici osnovne škole pripremili su predstavu Orašar, a dvorište osnovne škole zabljesnuti će uz humanitarni božićni sajam i zabavni program.
 
U petak će glazba ponovno zavladati trgom. Djeca iz Dječjeg vrtića Fijolica razveselit će posjetitelje svojim prigodnim koncertom. Mali virtuozi izvesti će omiljene božićne melodije, darujući prolaznike toplinom i osmijehom. Nakon malih virtuoza scenu će preuzeti Grooversi, neosporni kraljevi ritma obećavajući nezaboravnu zabavu. Njihovi zarazni ritmovi svojom energičnom izvedbom stvorit će plesnu atmosferu, a u zadržavanju plesne atmosfere pomoći će im i DJ Bruno Bosco.
 
Subota će također donesti iznenađenje za naše najmlađe. Očekuje ih prikladna interaktivna predstava s LED rekvizitima nakon koje će pozornicu preuzeti polaznici glazbeno - engleske čudotvornice „HO, HO, HO - LET''''''''S GO!". Razigrani dječji glasići pod budnim okom voditeljice Ane Debelić donijeti će božićnu radost, a od 19:00 sati kostimirani animatori zauzeti će mjesto na trgu. Animacijski program s LED rekvizitima i božićnim kostimima ispuniti će trg mameći na fotografiranje s LED junacima obećavajući nezaboravno putovanje kroz svjetlost i boje. Gradom će voziti i veseli božićni vlakić.
 
Vrhunac subotnje večeri biti će koncert Damira Kedže, glazbenog virtuoza čiji će hitovi stvoriti posebnu toplinu u srcima prisutnih. Kedžin glazbeni izričaj dodatno će obogatiti blagdansko ozračje, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje glazbe dok će atmosferu dodatno zagrijati DJ Matko.
 
Badnjak će donijeti već tradicionalnu podjelu ribica. Nedjeljno jutro ispuniti će mirisi najukusnijih ribica koji će se širiti trgom dok će zvuci Tria Family dodati poseban šarm blagdanskom raspoloženju.
 
Uzmite pauzu od užurbane svakodnevnice, okupite obitelj i prijatelje te se prepustite čaroliji adventskih događanja, a mi vam želimo Božić ispunjen ljubavlju i veseljem!
 
 
 
 

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više