Bosutski bećari otvaraju Advent kod Mažuranića


Nakon prekrasne nedjelje i dječjih nastupa povodom paljenja druge adventske svijeće, adventski program u Novom Vinodolskom, nastavlja se i kroz ovaj tjedan.
 
Božićni kviz pliz koji se trebao održati u ponedjeljak, 11. prosinca premješta se na 18. prosinca te se pozivaju ekipe koje još nisu da se prijave do kraja ovog tjedna na mail adresu info@nmig.hr .
 
I ove godine, Dječji vrtić FIjolica pripremio je Advent u svom dvorištu, koji će zbog najave lošeg vremena, umjesto utorka 12. prosinca, biti održan u četvrtak, 14. prosinca od 17:00 do 20:00 sati.
 
Utorak je također i dan za održavanje prvog dijela radionice keramike, s početkom u 18:00 sati u Maloj Sali Doma kulture, pod budnim okom Likovnog centra iz Rijeke, dok je srijeda rezervirana za još jednu pričaonicu u Kući Djeda Božićnjaka pod nazivom "Čarolija božićnog drvca”.
 
Uz radionice, pričaonice, kvizove – ovog tjedna započinje i Advent kod Mažuranića kojeg svi s nestrpljenjem iščekuju.
 
Ove će godine Trg Ivana Mažuranića krasiti čak četiri adventske kućice s najraznovrsnijom ponudom raznih jela, pića i slastica, a niti dobre zabave neće nedostajati. Advent se 14. prosinca otvara uz  nastup svima dobro znanih Bosutskih bećara, dok će atmosferu zagrijati DJ Boris.
 
Petak u posjet Novom dolazi Djed Božićnjak s kojim će se svi mališani moći slikati za vrijeme podjele poklona na Trgu Ivana Mažuranića, a prije same podjele svi će skupa pogledati božićnu cirkusku predstavu "Janko luta duž božićnog puta”. Očekuje ih i oslikavanje lica, a toga dana gradom će voziti i veseli božićni vlakić. Posebna atrakcija bit će i fotografiranje u Kući Djeda Božićnjaka gdje ćete sa sobom odmah moći ponijeti i sliku kao uspomenu s prekrasnog Novog Adventa. Program će se nastaviti uz vesele zvuke Klape Kampanel i DJ Matka.
 
Subota je rezervirana za još malo odlične glazbe i dječjeg programa, ali i za vrhunske gastro užitke. Poseban gost večeri je chef Damir Tomljanović koji će se pobrinuti da brudeti od bakalara, koje će spremati ugostitelji na adventskim kućicama, budu spremni za kušanje i da svatko napravi svoju verziju brudeta pod njegovim budnim okom. Posjetitelji će delicije moći kušati, dok će sve prisutne zabavljati naša sugrađanka sa zagrebačkom adresom Bruna Levar sa svojom Grupom Face i Dj Saša Šoštarić.
 
Što više poželjeti osim malo lijepog vremena i odličnog raspoloženja?
 
Vidimo se na Adventu kod Mažuranića!  

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više