Altroke Food Festival - detaljan program


Novi Vinodolski će od 1. do 5. svibnja ugostiti prvo izdanje Altroke food festivala. Sudeći prema trenutnim turističkim rezultatima, bit će ovo odlična uvertira u ljeto koja će privući brojne posjetitelje, domaće i strane. Osim u primamljivim gastro specijalitetima, na Frankopanskom trgu moći će se uživati i u raznovrsnom programu koji je prilagođen svim uzrastima.
 
Otvorenje festivala bit će u srijedu u 17 sati, a od 20 sati na pozornicu stiže riječki Gearbox band koji će posjetitelje oduševiti bogatim repertoarom. Bit će to putovanje kroz različite žanrove, jer će ova četvorka posjetitelje rasplesati uz covere stranih rock, country, funk i disco hitova.
 
Četvrtak je rezerviran za obilje smijeha, jer u 20 sati počinje stand up show kojeg izvodi fantastičan duo - Aleks Curać Šarić i Saša Turković. Ovaj je nevjerojatni tandem, poznat po svom angažmanu u Lajnap comedy kolektivu. Njihova sposobnost da kroz urnebesne dosjetke i ironične komentare osvježe svakodnevne situacije garantira neograničene količine smijeha.
 
U petak će se od 20 sati plesati uz DJ-a koji će posjetitelje svojom playlistom vratiti u zlatno doba devedesetih. Dobru zabavu će dodatno začiniti bogata gastro priča iz režije Marmota Taqueria trucka i Meat&Eat-a, a neće nedostajati ni slatkih specijaliteta za koje će biti zadužena Di Mare ekipa. 
 
Altroke food festival će tijekom subote nuditi mnoge aktivnosti namijenjene mališanima. Od 14:30 sati u goste stiže mađioničar Andrej Škedel, a održat će se i kreativne radionice iscrtavanja lica. S početkom u 20 sati će se za dobru zabavu pobrinuti legendarni L’amour band koji svojim prepoznatljivim stilom i dobrom energijom osvaja srca publike gdje god nastupa. Novi Vinodolski u subotu neće privući samo posjetitelje koji uživaju u dobroj hrani i glazbi, već i sve ljubitelje sportskih aktivnosti, jer će se od 9 do 15 sati održati Novi trail utrka. Utrke na 6 km i 10,5 km kreću u 11 sati te je proglašenje najboljih na Korzu hrvatskih branitelja, dok dječja utrka počinje u 13:30 sati i trči se na Korzu hrvatskih branitelja. 
 
Festival traje sve do nedjelje kada je na redu obiteljski dan. Odrasli će moći uživati u šetnji uz šaroliko dekorirane punktove i gastro delicije, a najmlađima će osmjeh na lice izmamiti gumeni grad koji će biti otvoren od 16:30 sati.
 
Altroke food festival će u srijedu i četvrtak biti otvoren od 17 do 24 sata, u petak od 17 do 1, u subotu će raditi od 10 do 01, a u nedjelju od 12 do 22 sata.
 
Nema bolje pozivnice od uživanja u proljetnim danima na otvorenom, uz dobro društvo, bogatu lepezu gastro delicija i raznovrstan program.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više