Adventski program - petak, 15.12.2023.


Današnji program Adventa kod Mažuranića započinje predstavom „Janko luta duž božićnog puta", a nastavlja se uz dijeljenje poklona za svu djecu od rođenja do četvrtog razreda, s prebivalištem na području grada Novog Vinodolskog. Također u posjetu Novom dolazi i Djed Božićnjak, a u Kući Djeda Božićnjaka će biti fotkaonica na kojoj će svi posjetitelji odmah moći dobiti fotografije. Uz fotkaonicu, gradom će ići i božićni vlakić te će svi mališani moći uživati i u oslikavanju lica.  
 
Ukoliko nekom djetetu nije stigao poziv za preuzimanje poklona, slobodno može doći i bit će dovoljno reći ime i prezime djeteta. Djeca koja danas ne budu mogla podići poklone, svoje će poklone podići u školi/vrtiću naknadno (ovisno što pohađaju), a djeca koja još nisu u jaslicama/vrtiću, također će svoje poklone naknadno moći podići u vrtiću.  
 
U slučaju jakog vjetra i nemogućnosti održavanja podjele poklona na otvorenom, predstava i podjela poklona će se održati u Domu kulture, a ostatak programa na Trgu Ivana Mažuranića.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više