Edukacije za privatne iznajmljivače


U ožujku sve privatne iznajmljivače očekuju tri zanimljive edukacije u organizaciji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski.

Ovaj ciklus edukacija započet ce 14. ožujka edukacijom vezanom za korištenje sustava mVisitor, prijave gostiju putem mobilne aplikacije koja će se održati u Domu kulture. Kako olakšati i ubrzati prijavu gostiju, koristeći ovaj sustav reći će nam predstavnik tvrtke Intertesoft Technologies. Osim što olakšava iznajmljivačima prijavu gostiju, ovo je sustav koji će Turističkoj zajednici dati mogućnost lakše komunikacije s iznajmljivačima putem push obavijesti.

O temama koje su se pokazale zanimljivim i zainteresirale polaznike edukacije održane na jesen govorit će gđa Ana Klancir. Putem stranica Booking.com i Airbnb se po statistikama ostvaruje najveći broj rezervacija te je tako to jedan veoma važan način prezentiranja iznajmljivača i bukiranja apartmana. Kako bi izradili svoje profile ili poboljšali korištenje ovim stranicama održat će se online edukacija 23. ožujka, a za sudjelovanje je potreban laptop ili kompjuter kako bi iznajmljivači mogli pratiti edukaciju. Na edukaciju se možete spojiti putem poveznice: https://us02web.zoom.us/j/74471269288?pwd=610QWiNCJbVlOyOLCbGSam1X6LIbEQ.1
(Meeting ID: 744 7126 9288, Passcode: 03KCjy).
 
Jos jedna zanimljiva radionica iste predavačice, održat će se 28. ožujka u Domu kulture, a govorit će o marketingu na društvenim mrežama koji je u turizmu veoma bitan. Svaki proizvod mora doći do svog kupca pa tako i najljepši apartman mora biti prezentiran na pravi način i na pravom mjestu kako bi došao do potencijalnih klijenata. Tema koja će zasigurno zainteresirati mnoge i koja postaje sve važnija, svakako je nešto što vas pozivamo da također dođete poslušati. 

Vjerujemo da će teme koje su pripremljene biti od koristi iznajmljivačima u pripremi još jedne, prema najavama, veoma dobre turističke sezone!

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree