TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVI VINODOLSKI OMOGUĆILA KORIŠTENJE BESPLATNE APLIKACIJE mVISITOR


Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski od početka nove godine, osigurava svojim registriranim iznajmljivačima prijavu gostiju putem besplatne aplikacije mVisitor.
 
Inovativni i novi je ovo projekt kojim će se doprinijeti lakšem i jednostavnijem poslovanju iznajmljivača, ali i kvalitetnijem informiranju turista o ponudi na našem području te motivirati iste da istraže destinaciju. mVisitor namijenjen je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšavanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača. Naime, nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od uobičajenog izvršiti prijave svojih gostiju, a aplikacija omogućuje i digitalno iščitavanje osobnih dokumenata te automatsko prosljeđivanje podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav za prijavu turista eVisitor. Korištenjem ove aplikacije pospješit će se i komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, s obzirom da aplikacija pruža mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima. Aplikacija je razvijena od strane tvrtke Intersoft Technologies, a naša je turistička zajednica na ovaj način osigurala svojim iznajmljivačima mogućnost besplatnog korištenja aplikacije za jednostavnije prijave gostiju. Ispred tvrtke Intersoft Technologies d.o.o. koje je aplikaciju razvilo, direktor Dean Verbanac je izjavio: „Sustav mVisitor produkt je brojnih razgovora sa TZ-ima i iznajmljivačima, a daje rješenje na neke od ključnih problema koje isti danas imaju. Prvenstveno smo se vodili time da poboljšamo komunikaciju TZ-a i iznajmljivača, a nakon toga da iznajmljivaču olakšamo, pojednostavimo i ubrzamo proces prijave gostiju. Uspjeli smo u oba segmenta što potvrđuje i oduševljenje iznajmljivača koji su već krenuli sa korištenjem mVisitora. Bitno je napomenuti da je korištenje aplikacije za iznajmljivače u potpunosti besplatno." 
 
Više detalja može se pronaći na web stranici: https://mVisitor.hr 
 
Kratke i jednostavne upute za iznajmljivače:
 
1.       Skinuti aplikaciju mVisitor sa Apple Store-a ili Google Play Store-a
 
2.       Nakon instalacije, prijavit se u aplikaciju sa vlastitim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju iznajmljivač koristi za eVisitor)
 
3.       Način unosa podataka gostiju (tri varijante)
 
a.       U aplikaciji kreirati i isprintati dokument sa QR kodom te ga postaviti u objekt koji se iznajmljuje. Gost skenira „QR kod" koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unaša osobne podatke te ih šalje iznajmljivaču na autorizaciju.                           
 
ILI
 
b.      Gostu direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag iznajmljivaču na autorizaciju.   
 
ILI
 
c.       Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta digitalno skenirati ili ih ručno unijeti. 
 
4.       Nakon što iznajmljivač provjeri podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste" unutar mVisitor aplikacije iste prijavljuje na eVisitor. 
 
Video tutorijale uspostave sustava i rada sa aplikacijom možete pronaći na Youtube kanalu Intersof technologies https://www.youtube.com/channel/UCr78Et648jkejyQzGGXaYfg 
 
„Sustav mVisitor omogućuje nam da idemo u korak s vremenom i da procese za koje je trebalo vremena, sada odradimo u nekoliko klikova, bilo gdje i u bilo kojem trenutku putem besplatne mobilne aplikacije. U užurbanom vremenu u kojem živimo, aplikacija će zasigurno dobro doći svima koji si žele pojednostaviti prijavu gostiju i na taj način uštedjeti na vremenu. Za iznajmljivače je ova aplikacija potpuno besplatna, a kako bismo im približili korištenje aplikacije, tijekom veljače će biti održana i edukacija od strane tvrtke Intersoft Technologies d.o.o.. Ono što me posebno veseli je da, osim što će aplikacija pomoći iznajmljivačima, dat će nama kao turističkoj zajednici mogućnost lakše i brže komunikacije sa svojim iznajmljivačima, što je zasigurno njena dodana vrijednost", kazala je Tena Peričić, direktorica Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski.

Diese Webseite verwendet Cookies, um eine bessere Benutzererfahrung anzubieten. Für weitere Nutzung dieser Webseite klicken Sie bitte auf "Ich stimme zu". Cookies-Einstellungen können in Ihrem Webbrowser konfiguriert werden und für mehrere Informationen, klicken Sie hier. Ich stimme zu