Edukacije za privatne iznajmljivače


U ožujku sve privatne iznajmljivače očekuju tri zanimljive edukacije u organizaciji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski.

Ovaj ciklus edukacija započet ce 14. ožujka edukacijom vezanom za korištenje sustava mVisitor, prijave gostiju putem mobilne aplikacije koja će se održati u Domu kulture. Kako olakšati i ubrzati prijavu gostiju, koristeći ovaj sustav reći će nam predstavnik tvrtke Intertesoft Technologies. Osim što olakšava iznajmljivačima prijavu gostiju, ovo je sustav koji će Turističkoj zajednici dati mogućnost lakše komunikacije s iznajmljivačima putem push obavijesti.

O temama koje su se pokazale zanimljivim i zainteresirale polaznike edukacije održane na jesen govorit će gđa Ana Klancir. Putem stranica Booking.com i Airbnb se po statistikama ostvaruje najveći broj rezervacija te je tako to jedan veoma važan način prezentiranja iznajmljivača i bukiranja apartmana. Kako bi izradili svoje profile ili poboljšali korištenje ovim stranicama održat će se online edukacija 23. ožujka, a za sudjelovanje je potreban laptop ili kompjuter kako bi iznajmljivači mogli pratiti edukaciju. Na edukaciju se možete spojiti putem poveznice: https://us02web.zoom.us/j/74471269288?pwd=610QWiNCJbVlOyOLCbGSam1X6LIbEQ.1
(Meeting ID: 744 7126 9288, Passcode: 03KCjy).
 
Jos jedna zanimljiva radionica iste predavačice, održat će se 28. ožujka u Domu kulture, a govorit će o marketingu na društvenim mrežama koji je u turizmu veoma bitan. Svaki proizvod mora doći do svog kupca pa tako i najljepši apartman mora biti prezentiran na pravi način i na pravom mjestu kako bi došao do potencijalnih klijenata. Tema koja će zasigurno zainteresirati mnoge i koja postaje sve važnija, svakako je nešto što vas pozivamo da također dođete poslušati. 

Vjerujemo da će teme koje su pripremljene biti od koristi iznajmljivačima u pripremi još jedne, prema najavama, veoma dobre turističke sezone!

Turistické sdružení města NOVI VINODOLSKI používá cookies, aby poskytovaly lepší uživatelskou zkušenost. Chcete-li pokračovat v používání webových stránek, klikněte na tlačítko "Souhlasím", souhlasí s používání cookies. tady Souhlasím