Crikveničko – vinodolska rivijera predstavila bogatu turističku ponudu na sajmu u Poljskoj


Turistička zajednica Grada Crikvenice i Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog prošlog su tjedna predstavile bogatu turističku ponudu Crikveničko – vinodolske rivijere na sajmu MTT koji je održan u poljskom gradu Wroclawu od 3. do 5. ožujka 2023. godine.
 
Sajam je posjetilo oko 12 tisuća posjetitelja, a sudjelovalo je 200 izlagača iz 20 zemalja svijeta uz fokus na B2C marketing. Posebna zanimljivost bilo je gostovanje 30 poljskih influencera iz domene putovanja koji su održali niz predavanja te „Culinary Festival" posvećen gastronomiji uz, naravno, „cooking show" program na kojem su vrhunski chefovi pripremali regionalne tradicionalne delicije, a publika je sudjelovala u kušanju jela.
 
„Poljskom tržištu posvećujemo puno pažnje zbog sve većeg broja noćenja koje ostvaruju na području Crikvenice. Prošle je godine Poljska bila na osmom mjestu zemalja koje ostvaruju najveći broj noćenja, a u odnosu na 2021. godinu bilježimo povećanje noćenja za 14,76%. Veseli činjenica da poljski turisti izvrsno poznaju Kvarner, a posebno Crikveničko – vinodolsku rivijeru pa, ako je suditi prema posjećenosti našeg štanda, ove godine možemo očekivati izvrsne turističke rezultate." – izjavila je direktorica TZG Crikvenice, Marijana Biondić.
 
Sajam je komentirala i direktorica TZG Novog Vinodolskog Tena Peričić – „Posjetitelji iz Poljske prepoznaju tradiciju i kulturu Novog Vinodolskog te iz godine u godinu bilježimo sve veći broj dolazaka i noćenja. Čisto more, predivne plaže i brojne mogućnosti aktivnog odmora dobar su adut turizma Crikveničko – vinodolske rivijere te smo u tom svijetlu i predstavili našu ponudu koja je sjajno prihvaćena od strane posjetitelja sajma u Wroclawu."
 
Wroclaw je četvrti po veličini grad u Poljskoj, a zbog svoje povoljne lokacije veliki broj industrijskih i IT tvrtki iz Njemačke i Češke preselile su se upravo ondje, tako da iz ovoga kraja dolaze gosti više platežne moći. U zadnjih nekoliko godina Wroclaw redovito nalazi i svoje mjesto među najbrže rastućim metropolama Europske unije. 

Turistické sdružení města NOVI VINODOLSKI používá cookies, aby poskytovaly lepší uživatelskou zkušenost. Chcete-li pokračovat v používání webových stránek, klikněte na tlačítko "Souhlasím", souhlasí s používání cookies. tady Souhlasím