Kalendar događanja
Sutra:
Temperatura mora: 10 °C
Maškare - Ledenice 2017.
Održavaju se od 27.01. do 24.02.2017. g. ...
Live prijenos maškaranih zabava
U Domu kulture postavljena je kamera za LIVE PRIJENOS tako da možete pratit sva događanja do kraja mesopusta! ...
Novljanski Mesopust
Datum održavanja: 14. 01. - 01. 03. 2017. ...

Korisne informacije
Nalazite se u > Novosti
Obavijest o prekidu usluge Hotspot Novi Vinodolski
Zbog građevinskih radova u sklopu projekta Sanacija kule Kvadrac - Novi Vinodolski, prekida se emitiranje Internet signala svih Hotspot točaka na području Novog Vinodolskog, uključujući i web kamere.
Upute za iznajmljivače

Donosimo Vam upute za iznajmljivače:
Turistička članarina
Informacije vezane za uplatu turističke članarine
Informacije za vlasnike kuća ili stanova za odmor na području Grada Novi Vinodolski
Od 01.01.2016. u primjeni je novi informacijski sustav za prijavu i odjavu turista eVisitor, besplatna internetska aplikacija koja povezuje sve turističke zajednice u Republici Hrvatskoj i omogućava ažurnu bazu podataka o smještajnim objektima i pružateljima usluga smještaja.
Plakati
Poštovani iznajmljivači,

Tiskani su novi plakati Rivijere Novi Vinodolski te ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da ih preuzmu u Turističkoj zajednici Grada Novi Vinodolski.
EVisitor - letci
U nastavku možete preuzeti letke za što lakše snalaženje u sustavu eVisitor.
EVisitor - sustav za prijavu i odjavu turista (informacije za iznajmljivače)
Poštovani iznajmljivači,

dana 01.01.2016. g. počinje sa radom novi sustav prijave gostiju eVisitor.
EVisitor je jedinstveni online informacijski sustav koji povezuje sve turističke zajednice u Republici Hrvatskoj a služi prikupljanju i obradi podataka o pružateljima usluga smještaja, njihovim smještajnim objektima, prijavama i odjavama gostiju te vođenju evidencije za obračun i kontrolu naplate boraviše pristojbe, kao i za obradu i analizu podataka za statističke izvještaje.

eVisitor - informacijski sustav za prijavu i odjavu turista (gospodarski subjekti)
Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski poziva sve turističke subjekte da preuzmu svoje pristupne podatke za informacijski sustav eVisitor.
Prema najavama Hrvatske turističke zajednice, od 01.01.2016. godine počinje s radom eVisitor, jedinstveni online informacijski sustav koji služi prikupljanju i obradi podataka o pružateljima usluga smještaja, njihovim smještajnim objektima, prijavama i odjavama gostiju te voženju evidencije za obračun i kontrolu naplate boravišne pristojbe, kao i za obradu i analizu podataka za statističke izvještaje.
Turistički cvijet - obiteljski smještaj 2015.
Ove godine po prvi je put u ocjenjivanje kvalitete ponude poslovnih subjekata uvedena i kategorija "Obiteljski smještaj", te će se ocjenjivati poslovni subjekti u obiteljskom smještaju odnosno "Turistički cvijet - Obiteljski smještaj 2015.".

PLAN EVAKUACIJE I KUTIJA PRVE POMOĆI

Cijenjeni iznajmljivači,

Imamo učestala pitanja vezana za Plan evakuacije i kutiju Prve pomoći stoga smo smatrali za shodno da proslijedimo obavijest o istom.

Čovjek ključ uspjeha - natječaj
Pozivamo sve zainteresirane da nam najkasnije do ponedjeljka 20.07.2015. g. do 10 sati dostave kandidaturu za natječaj "Čovjek ključ uspjeha".
Srebrna povelja za Ružicu Vinodola
Ružica Vinodola, manifestacija koja se već jedanaest godina održava na povijesnim i atraktivnim lokacijama na području Vinodolske općine i Grada Novog Vinodolskog, kao kandidat Primorsko-goranske žušanije osvojila je drugo mjesto - Srebrnu povelju „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ u kategoriji Ruralno – turističke manifestacije u organizaciji Kluba članova Selo i HF Eko Etno Grupe.
Turistička ambulanta
Obavješćujemo Vas da će turistička ambulanta raditi u Novom Vinodolskom u vremenu od 1. srpnja do 31. kolovoza 2015. godine, na adresi Kralja Tomislava 24, svakodnevno, osim srijedom kada turistička ambulanta ne radi.
Oglašavanje privatnog smještaja na našim web stranicama
Ukoliko želite da Vaši smještajni kapaciteti i njihove fotografije budu besplatno objavljeni na našoj web stranici www.tz-novi-vinodolski.hr , molimo Vas da ispunite i potpišete upitnik o općim podacima i obrazac za suglasnost o korištenju fotografija.
Crikvenica - Novi Vinodolski - Vinodol Tourist Card
Turistička zajednica Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski i Turistička zajednica Općine Vinodolske općine zajednički su pokrenule projekt "Crikvenica - Novi Vinodolski - Vinodol Tourist Card", čiji su osnovni ciljevi: povećanje vanpansionske potrošnje, povećanje posjećenosti ustanova kulturno-povijesnog karaktera i atrakcija, dodatno promoviranje ponude rivijere, istraživanje profila gosta putem ankete koju ispunjava prilikom preuzimanja kartice i prilagođavanje ponude gostu.

 Stranica  1 od 3
[1]  2 3