Primorski trokut

Primorski trokut

PRIMORSKI TROKUT nova je zabavna fešta u organizaciji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski i Grada Novi Vinodolski koja će se održati dana 28. 07. 2017. g. (petak) sa početkom u 20,00 sati.

Za feštu smo odabrali potez od gradske plaža do Lopara uključujući i otočić Sveti Marin. Na taj način zatvorili smo jedan zabavno gastronomski trokut koji nudi obilje dobre glazbe, ića i pića.

Što se tiče glazbe  biti će je na cijelom potezu gradskog parka odnosno Šetnice dr. Franje Tuđmana, te na otočiću Sveti Marin.

Sigurno je posebna atrakcija otočić Sv. Marin gdje ćemo se potruditi našim gostima ponuditi pršut, domaća autohtona vina i naše pjenušce. Naravno sve to popratiti ćemo glazbom u primorskom stilu.

Postavljanjem pontona na otočić biti će omogućen prilaz manjim plovilima otočiću, a cijelo vrijeme osigurat će se besplatan prijevoz od rivice do otočića.

Uz to najavljujemo da će u 24,00 sata sa otočića biti vatromet.

Duž šetnice u parku, od kavane do Lopara postaviti ćemo štandove, koji će ponuditi bogatstvo naših suvenira i autohtonih proizvoda.

Morem između kopna i otočića naši mladi jedriličari također će pokazati svoja znanja.

Sigurni smo da će i ugostitelji u parku pružiti svoj maksimum poglavito ponudom ribe i na taj način zaokružiti ovu feštu.

Pozivamo sve naše drage goste i vikendaše da posjete ovu feštu i uživaju zajedno sa nama. Uvjereni smo da će se i mnogi stanovnici našeg grada spustit do parka i na taj način prisjetiti se dragih uspomena na koji ih veže gradski park i šetnica u Novom Vinodolskom.

Bilo bi jako lijepo kad bi nas u ovom programu popratili i vlasnici plovila na način da u fešti uživaju iz svojih barki i tako doprinesu nezaboravnosti ove fešte za koju se nadamo ukoliko uspije da će postati tradicionalna.


Badnji dan u Novom

Badnji dan u Novom

Udruga prijatelja grožđa i vina "Ružica Vinodola" Vas poziva na Badnji dan u Novom Vinodolskom.

24.12.2017. g. u 10,00 sati dođete na Trg Vinodolskog z ...
Zdravica Novoj 2018. godini

Zdravica Novoj 2018. godini

Poštovani,

Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski, Centar za kulturu Grada Novi Vinodolski u suradnji sa Lovačkim društvima KOŠUTNJAK i GRADINA te U ...

Turistička zajednica grada NOVI VINODOLSKI koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se