Primorski trokut

Primorski trokut

PRIMORSKI TROKUT zabavna je fešta u organizaciji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski i Grada Novi Vinodolski koja će se održati dana 23. 07. 2018. g. (ponedjeljak) sa početkom u 20,00 sati.

Za feštu smo odabrali potez od gradske plaža do Lopara uključujući i otočić Sveti Marin. Na taj način zatvorili smo jedan zabavno gastronomski trokut koji nudi obilje dobre glazbe, hrane i pića.

Što se tiče glazbe biti će je na cijelom potezu gradskog parka, odnosno Šetnice dr. Franje Tuđmana, te na otočiću Sveti Marin.

Sigurno je posebna atrakcija otočić Sv. Marin gdje ćemo se potruditi našim gostima ponuditi pršut, domaća autohtona vina i naše pjenušce. Naravno sve to popratiti ćemo glazbom u primorskom stilu.

Postavljanjem pontona na otočić biti će omogućen prilaz manjim plovilima otočiću, a cijelo vrijeme osigurat će se besplatan prijevoz od rivice do otočića.

Uz to najavljujemo da će u 24,00 sata sa otočića biti vatromet.

Duž šetnice u parku, od kavane do Lopara postaviti ćemo štandove, koji će ponuditi bogatstvo naših suvenira i autohtonih proizvoda.

Morem između kopna i otočića naši mladi jedriličari također će pokazati svoja znanja.

Sigurni smo da će i ugostitelji u parku pružiti svoj maksimum poglavito ponudom ribe i na taj način zaokružiti ovu feštu.

Pozivamo sve naše drage goste i vikendaše da posjete ovu feštu i uživaju zajedno sa nama. Uvjereni smo da će se i mnogi stanovnici našeg grada spustit do parka i na taj način prisjetiti se dragih uspomena na koji ih veže gradski park i šetnica u Novom Vinodolskom.

Bilo bi jako lijepo kad bi nas u ovom programu popratili i vlasnici plovila na način da u fešti uživaju iz svojih barki i tako doprinesu nezaboravnosti ove fešte.


Smotra KUD-a

Smotra KUD-a "More - ravnica"

Datum održavanja 05. 05. 2018. u 18:00 sati u centru grada. ...
Fit 4 Novi - Sportom do zdravlja

Fit 4 Novi - Sportom do zdravlja

FIT4NOVI sportska je manifestacija koja za cilj ima kroz sport, druženje i rekreaciju potaknuti stanovništvo i posjetitelje Grada Novog Vinodolskog na aktivno s ...
Proslava Sv. Antona - Donji Zagon

Proslava Sv. Antona - Donji Zagon

Datum događanja je 09.06.2018. godine.
U sklopu proslave od 07. - 10. 06. 2018. održava se malonogometni turnir. ...
32. Susret puhačkih orkestara Hrvatske - Dom kulture

32. Susret puhačkih orkestara Hrvatske - Dom kulture

Održava se 09. - 10. 06. 2018. g. ...

Turistička zajednica grada NOVI VINODOLSKI koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se