Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa

Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa

Poštovani,


pozivamo vas na Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa koje će biti održano u subotu, 22. rujna 2018. godine u Novom Vinodolskom. Otvorenje natjecanja bit će na Trgu Ivana Mažuranića s početkom u 10 sati, a samo natjecanje počinje u 11 sati i odvijati će se na Obali kneza Branimira.

Na natjecanju sudjeluje devet ekipa prve pomoći iz gradskih društava Crvenog križa Buje, Donja Stubica, Koprivnica, Osijek, Solin, Split, Vinkovci, Zadar i Zagreb.

Ekipa prve pomoći Gradskog društva Crvenog križa Zagreb natjecati će se izvan konkurencije obzirom da je Društvo Crvenog križa Zagreb ovogodišnji domaćin Nacionalnog natjecanja.

Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa obuhvaća provjeru znanja i vještina iz pružanja prve pomoći koja će se ove godine provjeravati na sedam radnih pozicija s realističnim prikazom ozljeda unesrećenih osoba.

Osim provjere primjene prve pomoći u edukaciji i praksi na području Republike Hrvatske, svrha natjecanja je i promoviranje važnosti poznavanja pravilnih postupaka prve pomoći među volonterima Crvenog križa, ali i u općoj javnosti.

Poznavanjem i pravilnom primjenom postupaka prve pomoći doprinosi se sigurnosti i osnaživanju pojedinaca i zajednice za lakše prevladavanje štetnih posljedica nesreća i bolesti.


Napomena: U slučaju iznimno loših vremenskih prilika, otovorenje će biti održano u Domu kulture, a natjecanje u prostoru OŠ Ivana Mažuranića.


Radujemo se vašem dolasku! 

Advent u Dvorištu

Advent u Dvorištu

Datum održavanja: 07. - 23.12.2018. g.
Mjesto: Hotel Lišanj

U periodu od 07. do 23.12.2018. g. dođite u hotel Lišanj na "Advent u Dvorištu". Uživajte ...
Badnji dan u Novom

Badnji dan u Novom

Udruga prijatelja grožđa i vina "Ružica Vinodola" Vas poziva na Badnji dan u Novom Vinodolskom.

24.12.2018. g. u 10,00 sati dođite na Trg Vinodolskog z ...
Dani bakalara

Dani bakalara

Datum održavanja: 07. - 24.12.2018. g.
Mjesto: Marina Novi, restoran Admiral ...
Badnjak u GAT-u

Badnjak u GAT-u

Datum: 24.12.2018. g.
Vrijeme: 10:00 - 14:00 h
Mjesto: Marina Novi, GAT ...
Doček Nove 2019. g.

Doček Nove 2019. g.

Datum održavanja : 31.12.2018., 20:00 h
Mjesto: Marina Novi, restoran Admiral
Cijena: 490,00 kn ...
Zdravica Novoj 2019. godini

Zdravica Novoj 2019. godini

Poštovani,

Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski, Centar za kulturu Grada Novi Vinodolski u suradnji sa Lovačkim društvima KOŠUTNJAK i GRADINA te U ...

Turistička zajednica grada NOVI VINODOLSKI koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se