Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa

Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa

Poštovani,


pozivamo vas na Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa koje će biti održano u subotu, 22. rujna 2018. godine u Novom Vinodolskom. Otvorenje natjecanja bit će na Trgu Ivana Mažuranića s početkom u 10 sati, a samo natjecanje počinje u 11 sati i odvijati će se na Obali kneza Branimira.

Na natjecanju sudjeluje devet ekipa prve pomoći iz gradskih društava Crvenog križa Buje, Donja Stubica, Koprivnica, Osijek, Solin, Split, Vinkovci, Zadar i Zagreb.

Ekipa prve pomoći Gradskog društva Crvenog križa Zagreb natjecati će se izvan konkurencije obzirom da je Društvo Crvenog križa Zagreb ovogodišnji domaćin Nacionalnog natjecanja.

Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa obuhvaća provjeru znanja i vještina iz pružanja prve pomoći koja će se ove godine provjeravati na sedam radnih pozicija s realističnim prikazom ozljeda unesrećenih osoba.

Osim provjere primjene prve pomoći u edukaciji i praksi na području Republike Hrvatske, svrha natjecanja je i promoviranje važnosti poznavanja pravilnih postupaka prve pomoći među volonterima Crvenog križa, ali i u općoj javnosti.

Poznavanjem i pravilnom primjenom postupaka prve pomoći doprinosi se sigurnosti i osnaživanju pojedinaca i zajednice za lakše prevladavanje štetnih posljedica nesreća i bolesti.


Napomena: U slučaju iznimno loših vremenskih prilika, otovorenje će biti održano u Domu kulture, a natjecanje u prostoru OŠ Ivana Mažuranića.


Radujemo se vašem dolasku! 

Maškare - Ledenice 2019.

Maškare - Ledenice 2019.

Održavaju se svaki petak u periodu od 01.02. do 01.03.2019. g. ...
Novljanski Mesopust

Novljanski Mesopust

Datum održavanja: 19. 01. - 06. 03. 2019. ...
Live prijenos Mesopusta

Live prijenos Mesopusta

U Domu kulture i na Trgu Vinodolskog zakona postavljene su kamere za LIVE PRIJENOS Mesopusta i Novljanskog kola.
...
Smotra KUD-a

Smotra KUD-a "More - ravnica"

U subotu 04.05.2019. g. u 18,00 sati započinju 13. Susreti KUD-ova „More i ravnica“. ...
Proslava Sv. Filipa i Jakova - Raspjevani balkoni

Proslava Sv. Filipa i Jakova - Raspjevani balkoni

U periodu od 27.04. do 05.05.2019. očekuje Vas bogat program događanja u Novom Vinodolskom. ...

Međunarodni dan muzeja

Datum održavanja: 18.05.2019.
Mjesto: Novi Vinodolski ...

Turistička zajednica grada NOVI VINODOLSKI koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se