Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa

Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa

Poštovani,


pozivamo vas na Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa koje će biti održano u subotu, 22. rujna 2018. godine u Novom Vinodolskom. Otvorenje natjecanja bit će na Trgu Ivana Mažuranića s početkom u 10 sati, a samo natjecanje počinje u 11 sati i odvijati će se na Obali kneza Branimira.

Na natjecanju sudjeluje devet ekipa prve pomoći iz gradskih društava Crvenog križa Buje, Donja Stubica, Koprivnica, Osijek, Solin, Split, Vinkovci, Zadar i Zagreb.

Ekipa prve pomoći Gradskog društva Crvenog križa Zagreb natjecati će se izvan konkurencije obzirom da je Društvo Crvenog križa Zagreb ovogodišnji domaćin Nacionalnog natjecanja.

Nacionalno natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa obuhvaća provjeru znanja i vještina iz pružanja prve pomoći koja će se ove godine provjeravati na sedam radnih pozicija s realističnim prikazom ozljeda unesrećenih osoba.

Osim provjere primjene prve pomoći u edukaciji i praksi na području Republike Hrvatske, svrha natjecanja je i promoviranje važnosti poznavanja pravilnih postupaka prve pomoći među volonterima Crvenog križa, ali i u općoj javnosti.

Poznavanjem i pravilnom primjenom postupaka prve pomoći doprinosi se sigurnosti i osnaživanju pojedinaca i zajednice za lakše prevladavanje štetnih posljedica nesreća i bolesti.


Napomena: U slučaju iznimno loših vremenskih prilika, otovorenje će biti održano u Domu kulture, a natjecanje u prostoru OŠ Ivana Mažuranića.


Radujemo se vašem dolasku! 

Vespa skup Novi Vinodolski

Vespa skup Novi Vinodolski

VK Novi Vinodolski poziva sve zainteresirane ljubitelje kultnog motora vespa da ih 25.05.2019. g. dođu posjetiti i podržati... ...

Hrvatska tradicijska glazba i ples - seminar

Datum održavanja: 23. - 25.05.2019. ...
Raspjevani balkoni

Raspjevani balkoni

Datum održavanja: 25.05.2019.
Mjesto: Novi Vinodolski - centar
Početak: 10:30 sati
...
Fit 4 Novi - Sportom do zdravlja

Fit 4 Novi - Sportom do zdravlja

Datum: 31.05. - 02.06.2019.

FIT4NOVI sportska je manifestacija koja za cilj ima kroz sport, druženje i rekreaciju potaknuti stanovništvo i posjetitelje G ...
Nastup gimnastičara iz Danske - centar

Nastup gimnastičara iz Danske - centar

Održava se 04. 06. 2019. u 19,30 sati u centru grada. ...
Extravagant event

Extravagant event

Datum: 07.06.2019.
Vrijeme: 18:00 sati
Mjesto: Marina Novi ...

Turistička zajednica grada NOVI VINODOLSKI koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se