Ljetni solsticij - park "Nebeski labirinti" Krmpote

Ljetni solsticij - park

Draga bića svjetlosti i Ljubavi !!!


Udruga „AMOR" vas poziva da se 21.06.2017. s početkom u 18 sati pridružite u slavljenju Sunca, Života i Ljubavi !!!
Solsticij je prirodni trenutak kada Zemlja napravi krug oko Sunca,u godini dana.
Na taj dan nagnuta os naše planete Zemlje najbliža je Suncu. U mnogim kulturama Sunce se slavi kao simbol cijelog života. Vjerujući da u trenutku ljetnog solsticija ono ima najjaču snagu; drevni narodi Suncu u čast daju svoju pažnju.
Glavni simboli ovog solsticija su vatra, kamen i Ljubav. S toga ćemo i mi, u tihom i mirnom okruženju labirinata, mora, neba, brda i dolina, Suncu u čast zapaliti svijeće Mira i Ljubavi,ispratiti ga i zahvaliti mu i uz gongove otploviti u meditaciju i u svijet poslati poruke harmonije, jedinstva, Ljubavi.


Naš program počinje okupljanjem i šetnjom Nebeskim labirintima od 18 sati – cilj nam je uz meditaciju, gongove i druženje provesti noć pod vedrim nebom uživajući u zalasku i izlasku Sunca, slaveći njegovu moć i snagu, zahvaljujući Životu i Ljubavi.
od 19:00 do 20:00 - GONG KUPKA
od 22:30 do 6:00 - GONG PUJAPonesite prostirke, vreće za spavanje,šatore, ležaljke,  deke,dobro se obucite i po želji nešto čime ćemo se svi zajedno počastiti (voće, kolač, i sl.).Topli čaj osiguran !


Sve informacije :
Ingrid : 098 44 33 64 ili ingrid.epigon@gmail.com

Proslava Martinja

Proslava Martinja

Dana 11.11.2017. g. u Domu kulture održati će se proslava Martinja u sklopu koje će biti organiziran poseban martinjski program i velika vinska izložba.

...

Turistička zajednica grada NOVI VINODOLSKI koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se