Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta 2018. g. - dobitnici

Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta 2018. g. - dobitnici

Dana 29.09.2018. g. u Kanadi se održala dodjela prestižne nagrade Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta za 2018. g. na kojoj je Novi Vinodolski imao čast biti jedini kandidat iz Hrvatske.


Inače, natjecanje za Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta jedan je od najboljih mogućih načina promoviranja zelenijeg i što urednijeg okoliša u europskim i svjetskim gradovima i mjestima. Iako se radi o nagradi iz područja turizma sam program želi ohrabriti lokalne vlasti da i očuvanjem okoliša poboljšavaju kvalitetu života svojih stanovnika. Unapređujući stalni razvoj uz natjecanje se vežu povećanje javne svijesti, edukacija u svezi očuvanja okoliša i komunikacije, pridonoseći održivom razvitku kako bi se na taj način održala visoka kvaliteta života i krajolika.

Glavne karakteristike natjecanja Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta su povećati ulogu hortikulture, turizma i okoliša, zaštite ruralnog i urbanog ambijenta.Čast nam je što je Novi Vinodolski u kategoriji gradova srednje veličine osvojio broncu, te je od mogućih 5 cvijetova u toj kategoriji osvojio svih 5 cvijetova. Posebno je istaknut naš prekrasan kružni tok kao cvjetni prikaz grada.

Melodies of Istia and Kvarner

Melodies of Istia and Kvarner

Event date: 20th of June 2019
Place: center
Beginning: 08 p.m.
...
Greetings to the summer

Greetings to the summer

Name of the event: Greetings to the summer
Event date: Friday, 21st June 2019
Place: Novi Vinodolski
Beginning: 09 p.m. ...
Summer opening party

Summer opening party

Date: 21st of June 2019
Beginning: 09 p.m.
Location: Novi Vinodolski, Marina Novi
...
Adriatic folk festival - center

Adriatic folk festival - center

Date: 22nd of June 2019
Location: Novi Vinodolski - center
Time: 9:00 p.m. ...

Statehood day

Event date: 25. 06. 2019. ...

MUSIC@caffe bar GAT

Date: 25th of June 2019
Location: Marina Novi, Caffe bar GAT
...

The Tourist Community of the Town of Novi Vinodolski uses cookies to provide a better user experience. To continue using the website, click on "I agree", agree with the use of cookies. I agree