Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta 2018. g. - dobitnici

Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta 2018. g. - dobitnici

Dana 29.09.2018. g. u Kanadi se održala dodjela prestižne nagrade Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta za 2018. g. na kojoj je Novi Vinodolski imao čast biti jedini kandidat iz Hrvatske.


Inače, natjecanje za Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta jedan je od najboljih mogućih načina promoviranja zelenijeg i što urednijeg okoliša u europskim i svjetskim gradovima i mjestima. Iako se radi o nagradi iz područja turizma sam program želi ohrabriti lokalne vlasti da i očuvanjem okoliša poboljšavaju kvalitetu života svojih stanovnika. Unapređujući stalni razvoj uz natjecanje se vežu povećanje javne svijesti, edukacija u svezi očuvanja okoliša i komunikacije, pridonoseći održivom razvitku kako bi se na taj način održala visoka kvaliteta života i krajolika.

Glavne karakteristike natjecanja Međunarodni Zlatni Cvijet Svijeta su povećati ulogu hortikulture, turizma i okoliša, zaštite ruralnog i urbanog ambijenta.Čast nam je što je Novi Vinodolski u kategoriji gradova srednje veličine osvojio broncu, te je od mogućih 5 cvijetova u toj kategoriji osvojio svih 5 cvijetova. Posebno je istaknut naš prekrasan kružni tok kao cvjetni prikaz grada.

Melodien aus Istrien und vom Kvarner

Melodien aus Istrien und vom Kvarner

Datum: 20.06.2019.
Ort: Novi Vinodolski, Zentrum
Beginn: 20:00 Uhr ...
Willkommen im Sommer

Willkommen im Sommer

Datum: 21.06.2019.
Ort: Novi Vinodolski
Beginn: 21 Uhr ...
Summer opening party

Summer opening party

Datum: 21.06.2019.
Ort: Novi Vinodolski, Marina Novi ...
Adriatica folk fest - Zentrum

Adriatica folk fest - Zentrum

Datum: 22.06.2019
Ort: Zentrum
Beginn: 21:00 Uhr ...

Nationalfeiertag

Datum Veranstaltungen: 25.06.2019. ...

MUSIK@caffe bar GAT

Datum: 25.06.2019.
Ort: Marina Novi, Caffe bar GAT ...

Tourismusvereinigung NOVI VINODOLSKI verwendet Cookies, um eine bessere Benutzererfahrung bieten. Zur weiteren Nutzung der Website, klicken Sie auf "Ich stimme zu", stimme mit der Verwendung von Cookies. Ich stimme zu